פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

מה הטוב ביותר עבור אינטל Cooler LGA Socket 775 Q6600 G0

Reply

שרשרת כלים
Old 20 פבואר 2009, 07:40
קבוצת תורמים

היי כולם, אם פספסתי את המקום הזה

Anyhows, החלטתי שאני יהיה להשקיע חדשה CPU Cooler שלי Q6600 כפי AM נמאס לו מקשיב לי את ברירת המחדל שטויות כמו לקונן על זה יש כמה בעיות חמורות.

איני מסתכל על overclock ככזה, אבל אולי אני רוצה להעלות את זה כדי לומר 2.7Ghz או אולי אפילו 3Ghz לפעמים, אבל לא כבד חובה clocking מעל 3Ghz.

ובכן יש לי ביליתי את כל הבוקר על כמה אתרי אינטרנט בעלי מראה כדי לרכוש CPU heatsink and fan וגם לעבור בדיקה עם כל ביקורות אני יכול למצוא בעיקר מגיע frostytech.com

אני חושב מצאתי כמה coolers שיכולים לעבוד, אבל יש כמה דברים פשוט מחזיק אותי בחזרה מ הסופי לחץ לקנות.

בסדר מצאתי כמה הם טובים interms של כמה חזק הן פועלות תחת עומס וכו ', אך שוב הם משתמשים אלו crappy פלסטיק רגל

מישהו יכול להפנות אותי טוב heatsink כי הם יודעים כי תפחית את temps מאוד והיא כל כך יפה ושקט. כמה אני כבר הסתכל הם ....

Akasa AK-961 CPU Cooler Intel LGA 775

Akasa AK-965BL אינטל CPU Cooler LGA 775

Akasa AK-965 CPU Cooler Intel LGA 775

OCZ כובש CPU Cooler - OCZTVANQ

נקמת דם OCZ CPU Cooler - OCZTVEND

אלה כמה הייתי מסתכל וקריאת ביקורות של frostytech. את ביקורות הם נחמדים, אבל הם הולכים לעשות לתוך כמה וכמה פרט - נקודות לשים אותי מ מחליטים בכל אחד.

אז תהיתי יש מישהו כאן יש אחד כזה אני רשום או האם הם יודעים כל כך טוב Cooler יעבוד נעימה doesn't משנה גם אם יש לו הרגלים אלה פלסטיק, aslong כפי שהוא יהיה כשיר, אל תהיה שמח

לוח isn't הנוכחי שלי טוב מאוד, אך הוא יוחלף הבא החודשים הקרובים.

MSI 7366 P6NGM-FD

יש לי עוד אחד שהוא ASUS P5KPL-CM אבל כדי לעשות רע חיישן שמתי בחזרה את MSI אחת.

Its a Standard ATX המקרה עם מיקרו ATX mobo מ MSI בו.

אנו מתנצלים על פוסט ארוך, אני מקווה שמישהו יכול לעשות לי נקודת בכיוון הנכון, אני לא מסתכל להשקיע יותר לומר בשעה מקסימום 30 £ 25 £ או כך, אם ניתן.

Kind regards

המערכת שלי: פרד

מעבד (ים):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
לוח האם:
ASUS P5B Premium Vista Edition
זיכרון RAM:
4GB DDR2 Corsair XMS2 @ 280Mhz
כרטיס מסך (S):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
כרטיס קול:
בקרוב:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
כונן אופטי (S):
ה-DVD RW LG SATA
Case / PSU:
סי Elite/OCZ780MXS
Cooling:
Xigmatek Dark Knight
רשת / אינטרנט:
3.6mbps ADSL
צג (S):
Targa 19 'Widescreen TFT 16:9
מערכת הפעלה (S):
XP64Bit
Old 20 פבואר 2009, 11:09
קבוצת תורמים

אני לא מבין למה אתה לא רק קונה את Xigmatek שנמצא בראש הרשימה של Frostytech והוא לא יקר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 20 פבואר 2009, 13:18
קבוצת תורמים

אני אף פעם לא חשבתי לבדוק שם האתר בפועל

היה לי תסתכלו על זה, לא נראה יותר מדי רע מדי הייתי כזה עיוור פאניקה לאחר כמה שעות, הכי בסיסית עברה לי תשובות על ידי hehe.

אך עדיין יש רגל פלסטיק ועל התמיכה CPU רב, כי לא בעיה, אבל אני הייתי קצת מחפש CPU Cooler זה עובד רק עם LGA שקע 775 ושום דבר אחר. לא בעיה anyhows הגדולות.

לחיים
Old 20 פבואר 2009, 18:23
קבוצת תורמים

קירור האוויר הטוב ביותר הוא הפתרון Thermalright Ultra 120 extreme.
מחפש את CPU Cooler בלבד שקע 775 תומך לא הגיוני בכלל.

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 21 פבואר 2009, 05:48
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Krlll View Post
קירור האוויר הטוב ביותר הוא הפתרון Thermalright Ultra 120 extreme.
מחפש את CPU Cooler בלבד שקע 775 תומך לא הגיוני בכלל.
למה לא ובכן אני dont אכפת לך אם הוא תומך רב setups, אבל אני רק פעם יהיה להשתמש אינטל LGA775 anyhows, אז אני לא ראיתי טעם מקבל כזה multifit ואולי קצת סבל תבוסה מנסה להתקין אותו על mobo, LGA775 Sockets הם ערמומי מספיק בכדי להתאים אפילו יותר על כך שיש תקציב mobo ו multifit heatsink היה אולי לגרום לי עוד יותר בעיות, hehe ..... עם הידיים שלי גדול מגושם

זה Xigmatek הוא ילדון על הצד היקר , אבל אולי הטוב ביותר AM להשקיע טוב Cooler ופצע את הדברים בזול.

תקבלו תראו את זה 120 קיצוני מדי, תודה
Old 21 פבואר 2009, 06:29
קבוצת תורמים

אני יודע אם dnot צורך רב שקע תמיכה תעשה את זה יותר קשה כדי להתקין את heatsink, ייתכן שיהיה פשוט הרבה צרות עם 775 רק HSF.
אתה צודק לגבי המחיר של זה לעזאזל TRUE למרות ואולי היא overkill בשבילך?
תיזהר לא משנה איזה מהם תבחר במיוחד כאשר אתה משתמש mATX לוח האם חלק יותר heatsinks הם ענקי.
טוב luick.
Old 21 פבואר 2009, 23:46
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Krlll View Post
אני יודע אם dnot צורך רב שקע תמיכה תעשה את זה יותר קשה כדי להתקין את heatsink, ייתכן שיהיה פשוט הרבה צרות עם 775 רק HSF.
אתה צודק לגבי המחיר של זה לעזאזל TRUE למרות ואולי היא overkill בשבילך?
תיזהר לא משנה איזה מהם תבחר במיוחד כאשר אתה משתמש mATX לוח האם חלק יותר heatsinks הם ענקי.
טוב luick.

כן נכון, אממ, ובכן הלכתי קדימה וקיבלתי את אחד בסופו של דבר, את זול זול יותר מאשר hehe, אז אם זה doesn't עבודה מותר לי לקחת את עצמי וללכת לקבל ראוי ATX לוח ולאחר מכן לקבל מקרר טוב.

יש לי את Kühler CPU Cooling הארקטי המקפיא 7 Pro PWM Sockel 775 בסופו של דבר למעלה לא כבד מדי על הכיס, אז אם זה לא עובד זה dont wont להיות גדול מפלה

נקודה טובה על לוח mATX אני מקווה שזה מתאים

Kind regards
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.