![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם, אם פספסתי את המקום הזה
![]() Anyhows, החלטתי שאני יהיה להשקיע חדשה CPU Cooler שלי Q6600 כפי AM נמאס לו מקשיב לי את ברירת המחדל שטויות כמו לקונן על זה יש כמה בעיות חמורות. איני מסתכל על overclock ככזה, אבל אולי אני רוצה להעלות את זה כדי לומר 2.7Ghz או אולי אפילו 3Ghz לפעמים, אבל לא כבד חובה clocking מעל 3Ghz. ובכן יש לי ביליתי את כל הבוקר על כמה אתרי אינטרנט בעלי מראה כדי לרכוש CPU heatsink and fan וגם לעבור בדיקה עם כל ביקורות אני יכול למצוא בעיקר מגיע frostytech.comאני חושב מצאתי כמה coolers שיכולים לעבוד, אבל יש כמה דברים פשוט מחזיק אותי בחזרה מ הסופי לחץ לקנות. בסדר מצאתי כמה הם טובים interms של כמה חזק הן פועלות תחת עומס וכו ', אך שוב הם משתמשים אלו crappy פלסטיק רגל מישהו יכול להפנות אותי טוב heatsink כי הם יודעים כי תפחית את temps מאוד והיא כל כך יפה ושקט. כמה אני כבר הסתכל הם .... Akasa AK-961 CPU Cooler Intel LGA 775 Akasa AK-965BL אינטל CPU Cooler LGA 775 Akasa AK-965 CPU Cooler Intel LGA 775 OCZ כובש CPU Cooler - OCZTVANQ נקמת דם OCZ CPU Cooler - OCZTVEND אלה כמה הייתי מסתכל וקריאת ביקורות של frostytech. את ביקורות הם נחמדים, אבל הם הולכים לעשות לתוך כמה וכמה פרט - נקודות לשים אותי מ מחליטים בכל אחד. אז תהיתי יש מישהו כאן יש אחד כזה אני רשום או האם הם יודעים כל כך טוב Cooler יעבוד נעימה doesn't משנה גם אם יש לו הרגלים אלה פלסטיק, aslong כפי שהוא יהיה כשיר, אל תהיה שמח לוח isn't הנוכחי שלי טוב מאוד, אך הוא יוחלף הבא החודשים הקרובים. MSI 7366 P6NGM-FD יש לי עוד אחד שהוא ASUS P5KPL-CM אבל כדי לעשות רע חיישן שמתי בחזרה את MSI אחת. Its a Standard ATX המקרה עם מיקרו ATX mobo מ MSI בו. אנו מתנצלים על פוסט ארוך, אני מקווה שמישהו יכול לעשות לי נקודת בכיוון הנכון, אני לא מסתכל להשקיע יותר לומר בשעה מקסימום 30 £ 25 £ או כך, אם ניתן. Kind regards המערכת שלי: פרד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מבין למה אתה לא רק קונה את Xigmatek שנמצא בראש הרשימה של Frostytech והוא לא יקר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
אני אף פעם לא חשבתי לבדוק שם האתר בפועלהיה לי תסתכלו על זה, לא נראה יותר מדי רע מדי הייתי כזה עיוור פאניקה לאחר כמה שעות, הכי בסיסית עברה לי תשובות על ידי hehe.אך עדיין יש רגל פלסטיק ועל התמיכה CPU רב, כי לא בעיה, אבל אני הייתי קצת מחפש CPU Cooler זה עובד רק עם LGA שקע 775 ושום דבר אחר. לא בעיה anyhows הגדולות. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קירור האוויר הטוב ביותר הוא הפתרון Thermalright Ultra 120 extreme.
| |||
| |||
| ציטוט:
ובכן אני dont אכפת לך אם הוא תומך רב setups, אבל אני רק פעם יהיה להשתמש אינטל LGA775 anyhows, אז אני לא ראיתי טעם מקבל כזה multifit ואולי קצת סבל תבוסה מנסה להתקין אותו על mobo, LGA775 Sockets הם ערמומי מספיק בכדי להתאים אפילו יותר על כך שיש תקציב mobo ו multifit heatsink היה אולי לגרום לי עוד יותר בעיות, hehe ..... עם הידיים שלי גדול מגושם זה Xigmatek הוא ילדון על הצד היקר , אבל אולי הטוב ביותר AM להשקיע טוב Cooler ופצע את הדברים בזול. תקבלו תראו את זה 120 קיצוני מדי, תודה |
|
| |||
| |||
| אני יודע אם dnot צורך רב שקע תמיכה תעשה את זה יותר קשה כדי להתקין את heatsink, ייתכן שיהיה פשוט הרבה צרות עם 775 רק HSF. אתה צודק לגבי המחיר של זה לעזאזל TRUE למרות ואולי היא overkill בשבילך? תיזהר לא משנה איזה מהם תבחר במיוחד כאשר אתה משתמש mATX לוח האם חלק יותר heatsinks הם ענקי. טוב luick. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כן נכון, אממ, ובכן הלכתי קדימה וקיבלתי את אחד בסופו של דבר, את זול זול יותר מאשר hehe, אז אם זה doesn't עבודה מותר לי לקחת את עצמי וללכת לקבל ראוי ATX לוח ולאחר מכן לקבל מקרר טוב.יש לי את Kühler CPU Cooling הארקטי המקפיא 7 Pro PWM Sockel 775 בסופו של דבר למעלה לא כבד מדי על הכיס, אז אם זה לא עובד זה dont wont להיות גדול מפלה נקודה טובה על לוח mATX אני מקווה שזה מתאים Kind regards |