![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, užtvanka Aš praleidau šią vietą
![]() Anyhows aš nutarė, kad aš investuoti į naujus CPU cooler for my Q6600 nes esu atsibodo klausytis mano šūdas dejuoti dėl įsipareigojimų neįvykdymo, kaip ji turi keletą rimtų problemų. Am not looking to overclock kaip toks, bet gal aš norėčiau iškelti pasakyti 2.7GHz ar gal net 3GHz kartais, o ne sunkiųjų Clocking virš 3GHz. Na aš praleido visą rytą keletą tinklapis ieškote pirkti CPU HEATSINK ir ventiliatorius taip pat galima kryžmiškai patikrinti su Apžvalgos galiu rasti daugiausia iš frostytech.comManau, kad rasiu aušintuvai, kad galėtų dirbti, bet ten yra tik keli dalykai ūkio mane atgal iš galutinio Spauskite pirkti. Ok kai aš rasiu yra geri interms kaip garsiai jie paleisti po apkrova ir tt, tačiau ten vėl jie naudoja tuos Crappy plastiko kojų Ar kas nors nukreipti mane į gera HEATSINK kad jie žino, kad bus sumažinta mano temps labai daug, ir yra graži ir rami. Kai jau pažvelgė yra .... Akasa AK-961 CPU aušintuvas Intel LGA 775 Akasa AK-965BL CPU aušintuvas Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU aušintuvas Intel LGA 775 OCZ Vanquisher CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND Tai yra kai buvau ieško ir skaityti kai iš frostytech apžvalgos. Apžvalgos yra gražūs, bet jie eiti į tam tikras detales ir kai kurie - taškai verčia mane iš Sprendžiant bet kurią vieną. So I was wondering jau kas čia pateko viena iš šių išvardytų I ar jie žino, bet geras aušintuvas, kad darbas bus malonus ir doesnt matter, net jei jis tų plastikinių kojų aslong kaip ji derinsis, Al būti laimingas Mano dabartinis valdybos forget labai geras, bet jis bus pakeistas į artimiausius mėnesius. 7.366 MSI P6NGM-FD Aš turiu dar vieną, kuri yra Asus P5KPL-CM, bet daryti, kad blogas daviklis įdėti atgal MSI vieną. Jo standartinis ATX atveju su Micro ATX MOBO iš MSI joje. Atsiprašau už ilgą žinutę, aš tikiuosi, kas nors gali nurodyti mane teisinga kryptimi, ieškau praleisti ne daugiau kaip sako 30 £ 25 £ max arba todėl, jei įmanoma. Pagarbiai Mano sistema: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nesuprantu, kodėl jūs ne tik pirkti Xigmatek kuri yra iš Frostytech sąrašo viršuje ir yra nebrangi.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Aš niekada net mintis patikrinti ten faktinis svetainėjeTurėjau tuo atrodyti, atrodo ne per prastos Aš buvau toks aklas paniką po kelių valandų, svarbiausio atsakymus išlaikė mane hehe.Ji yra plastikinė kojų ir multi CPU remti ne todėl, kad jo problema, bet man buvo kinda looking for CPU cooler, kad veiks tik su LGA Socket 775 ir daugiau nieko. Dar svarbus klausimas anyhows. Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geriausias oro aušinimo sprendimas Thermalright Ultra 120 Extreme.
| |||
| |||
| Citata:
Well I dont mind, jei ji remia kelių konfigūraciją, bet esu tik kada nors naudojate Intel LGA775 anyhows, todėl aš matau ne visų gauti tokių multifit ir galbūt serga kai nesėkmės bandant įdiegti ją į MOBO punkte, LGA775 lizdai yra sudėtinga, kad tilptų tuo labiau, kad dėl biudžeto MOBO ir turintys multifit HEATSINK tai gal man net ir sukelti daugiau rūpesčių, hehe ..... Mano didelis griozdas rankų Tai Xigmatek yra tad dėl Gerbiami pusėje , Bet gal esu geriausia investuoti į gerą aušintuvą ir iškirpti Tanizna. Gaus siùstuvas tuo 120 Extreme pat ačiū |
|
| |||
| |||
| Aš dnot sužinoti, turintys daug Socket parama bus lengviau bet sunkiau įdiegti RADIATORIUS, jums gali būti tiek pat problemų su 775 tik HSF. Jūs esate teisus apie kainą, kad damn TRUE, nors ir galbūt tai Overkill jums? Būkite atsargūs, nepriklausomai nuo to, kuris iš jūsų rinktis, ypač kaip jūs naudojate mATX plokštė ir kai geriau Radiatoriai yra milžiniškas. Gera luick. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Yeah Tiesa, hmm ir nuėjau į priekį ir gavo vieną galų gale, jo pigiau, nei pigūs hehe, tad jei jis neveikia, iš aš gali sau ir eikite gauti tinkamą ATX lenta ir tada gerą aušintuvą.Aš Kühler CPU Arctic Cooling Freezer 7 PRO PWM Sockel 775 ir galų gale ne per sunki dėl kišenės, todėl, jei jis dont darbą atlikti ji įpratęs būti svarbus žingsnis atgal Gera vieta apie mATX lenta Tikiuosi, kad jis tinka Pagarbiai |