![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, aizsprosts es nokavēju šīs vietas
![]() Anyhows, esmu nolēmis, ka man būs jāiegulda jaunu cpu cooler manam Q6600 kā esmu apnicis klausīties manu crap default vaidēt par līdzīgiem ir dažas nopietnas problēmas. Neesmu vēlas OVERCLOCK kā tāda, bet varbūt es vēlētos, lai paceltu to pateikt 2.7GHz vai varbūt pat 3Ghz dažreiz, bet ne smago clocking virs 3Ghz. Nu man ir pavadījuši visu rīta dažas tīmekļa vietnes, kas vēlas iegādāties CPU Heatsink un ventilatoru kā arī savstarpēji salīdzināt ar pārskatīšanu, es nevaru atrast galvenokārt no frostytech.comEs domāju, ka man ir konstatēts dažās dzesētāji, ka varētu strādāt, taču tikai dažas lietas, kam mani atpakaļ no gala uz nopirkt. Ok, daži man ir konstatēts, ir labas interms, cik skaļi tās darbojas zem slodzes, utt, bet atkal tie, kas izmanto šo crappy plastmasas kājām Vai kāds vadīt mani labi Heatsink, ka viņi zina, ka samazinās mans temps ir ļoti daudz tik un tā ir jauka un klusa. Dažas es jau noskaidroja ir .... Akasa AK-961 CPU dzesētājs Intel LGA 775 Akasa AK-965BL CPU dzesētājs Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU dzesētājs Intel LGA 775 OCZ uzvarētājs CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND Tās ir dažas esmu bijis skatoties un lasot dažus frostytech reviews. Pārskatīšana ir jauki, bet tie stāsies daži sīki un dažiem - punkti nodošanu mani off lemt par kādu konkrētu vienu. Tāpēc es domāju, ir kāds šeit ieguva vienu no šiem es uzskaitīti vai viņi zina jebkuras labas dzesētājs, kas darbosies nice and doesn't jautājums, pat ja tā ir šo plastmasas kājas, aslong jo tā ir piemērota, al labprāt Mana pašreizējā kuģa isn't ļoti labs, bet tā tiks aizstāta nākamo tuvākajos mēnešos. MSI 7.366 P6NGM-FD Man ir vēl viens, kas ir Asus P5KPL-CM, bet darīt to slikti sensoru man atpakaļ MSI vienu. Tā standarta ATX gadījums ar mikro ATX MOBO no MSI tajā. Sorry for ilgi amatā, es ceru, ka kāds var norādīt mani pareizajā virzienā, am looking tērēt ne vairāk kā teikt £ 30 uz 25 max £, vai arī tā, ja iespējams. Kind Regards Mana sistēma: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nesaprotu, kāpēc jūs ne tikai iegādāties Xigmatek kas ir augšā Frostytech sarakstā un ir lēti.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Man nekad nav pat ienācis prātā pārbaudīt tur faktiski mājas lapāMan bija apskatīt, ka izskatās ne pārāk slikti, pārāk Es biju tik akls panika pēc pāris stundām, visvienkāršākā atbilde pieņēma mani hehe.Tai ir plastmasas kājām un multi CPU atbalstu, nav, ka tā problēma, bet man bija kinda meklējāt cpu cooler, kas darbosies tikai ar LGA socket 775 un nekas cits. Nav liela problēma anyhows. Urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labākā gaisa dzesēšanas risinājums ir Thermalright Ultra 120 eXtreme.
| |||
| |||
| Quote:
Well i dont prātā, ja tā atbalsta multi uzstādījumus, bet esmu tikai kādreiz būs izmantojot Intel LGA775 anyhows, tāpēc esmu redzējis nekādas jēgas iegūt šo multifit un varbūt cieš dažas neveiksmes, mēģinot instalēt to MOBO, LGA775 ligzdas ir delikāta pietiekami, lai ietilptu vēl jo vairāk par budžeta MOBO un kam multifit Heatsink varētu varbūt izraisīt man vēl enerģiju, hehe ..... ar manu lielo lempīgs rokas Tas Xigmatek ir tad par dear pusē , Bet varbūt esmu vislabāk ieguldīt labu dzesētāju un izgriezt lēti stuff. Saņems lookie tajā 120 galējā arī, pateicoties |
|
| |||
| |||
| Es dnot zināt, kam multi socket atbalsts būs tas, iespējams, grūtāk uzstādīt Heatsink, Jums var būt tikai tik daudz problēmas ar 775 tikai HSF. Jums ir taisnība par cenu, kas damn TRUE, lai gan, un varbūt tas ir overkill jums? Esiet uzmanīgi, neatkarīgi no kuriem viens izvēlaties it kā jūs izmantojat mATX motherboard un dažas labākas Pāraidīšanas elementi ir milzīgs. Good luick. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Yeah Tiesa, hmm arī es gāju uz priekšu un saņēma vienu galu galā, tā lētāk nekā lēta hehe, tādēļ, ja tas doesn't izstrādāt i var pieņemt sevi un iet saņemt pienācīgu ATX kuģa, un pēc tam saņemt labu vēsākas.Man Kühler CPU Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM Sockel 775, kas galu galā nav pārāk smags uz kabatas, tāpēc, ja tas dont strādāt, tā mēdz būt galvenais šķērslis Labs punkts par mATX padome Es ceru, ka tas der Kind regards |