mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Ce Best Cooler Pentru un Intel Socket LGA 775 Q6600 G0

Reply

Thread Tools
Old 20 februarie 2009, 07:40
Grupul de donator

Default Ce Best Cooler Pentru un Intel Socket LGA 775 Q6600 G0

Bună tuturor, baraj Am pierdut acest loc

Anyhows, am decis că i se va investi într-un nou CPU cooler pentru ca Q6600 mi-am saturat de ascultare pentru a-mi prostii implicit suspin ca pe unele le-a grave probleme.

Am căutat să nu overclock, ca atare, dar poate i-ar plăcea să-l ridice de spus 2.7Ghz sau chiar 3Ghz uneori, dar nu grele pontaj peste 3Ghz.

Ei i-au petrecut toată dimineaţa, pe câteva site-uri caută să achiziţioneze un CPU heatsink şi ventilator şi, de asemenea, verificarea încrucişată cu orice revizuiri pot gasi mai ales venind de la frostytech.com

Cred că am găsit unele care ar putea Coolere de lucru, dar nu există doar câteva lucruri care deţine mine de la final faceţi clic pentru a cumpăra.

Bine i-au găsit unele sunt bune interms de cât de tare se execută în sarcină, etc, dar din nou, pe care le folosesc aceste nasol de plastic de picioare

Poate cineva sa-mi de a pilota un bun heatsink care ştiu că îmi va reduce temps foarte mult şi este aşa de frumos şi liniştit. Unii i-au uitat la deja sunt ....

Akasa AK-961 cooler CPU Intel LGA 775

Akasa AK-965BL cooler CPU Intel LGA 775

Akasa AK-965 cooler CPU Intel LGA 775

OCZ învingător CPU Cooler - OCZTVANQ

OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND

Acestea sunt unele i s-au uitat la lectură şi câteva comentarii de la frostytech. Revizuirile sunt frumos, dar acestea nu intra în unele detalii şi unele - puncte sunt punerea-mă de la luarea deciziilor cu privire la orice dat o.

Deci, mă întrebam pe nimeni aici a luat una din aceste i listate sau nu au stiu de nici un bine hai ca va lucra frumos şi doesnt problemă, chiar dacă acesta a celor de plastic de picioare, aslong după cum se va potrivi, Al fi fericit

Meu actual bord isnt foarte bun, dar el va fi înlocuit în următoarele luni următoare.

MSI 7366 P6NGM-FD

I-au făcut un altul, care este Asus P5KPL-CM, dar pentru a face rău senzor am pus inapoi in MSI o.

Are un standard ATX cazul cu micro-ATX mobo de la MSI în el.

Ne pare rău pentru lung post, I a face pe cineva poate spera punct mine în direcţia cea bună, am căutat să-şi petreacă mai mult de spus £ 30 la £ 25 max sau aşa, dacă este posibil.

Cu respect

Sistemul meu: Fred

Procesor (e):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Plăci de bază:
Asus P5B Premium Vista Edition
Memorie RAM:
4GB Corsair DDR2 XMS2 @ 280Mhz
Placă grafică (e):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Placă de sunet:
În curând:)
Hard Drive (e):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (e):
LG DVD-RW SATA
Cauza / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Răcire:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (e):
Targa 19 "TFT Ecran lat 16:9
Sistem de operare (e):
XP64Bit
Old 20 februarie 2009, 11:09
Grupul de donator

Nu înţeleg de ce nu ar cumpăra doar de Xigmatek care este în partea de sus a Frostytech lista si este ieftin.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 februarie 2009, 13:18
Grupul de donator

Nu m-am gândit chiar de acolo de verificare a website-ul real

Am avut o privire la faptul că, nu arată prea rău prea Am fost într-o astfel de orb de panică, după câteva ore, de cele mai multe răspunsuri de bază a trecut de mine hehe.

Ea are picioare de plastic şi suport multi procesor, care sa nu o problemă, dar eu am fost cam caută un CPU cooler, care va funcţiona doar cu un socket LGA 775 si nimic altceva. Nu este problema majora anyhows.

Noroc
Old 20 februarie 2009, 18:23
Grupul de donator

Cea mai bună soluţie de răcire a aerului este de Thermalright Ultra 120 extreme.
Cauti un CPU cooler că numai sprijină Socket 775 nu face nici un sens, la toate.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old Feb 21st 2009, 05:48
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Krlll View Post
Cea mai bună soluţie de răcire a aerului este de Thermalright Ultra 120 extreme.
Cauti un CPU cooler că numai sprijină Socket 775 nu face nici un sens, la toate.
De ce nu Ei bine i dont minte în cazul în care acesta acceptă setările multi, dar sunt numai vreodată să fie folosind Intel LGA775 anyhows, aşa că am văzut nici un punct în obţinerea acestor multifit şi poate că suferă unele pas înapoi încercând să-l instalaţi pe mobo, LGA775 prize sunt dificil de ajuns pentru a se potrivi cu atât mai mult la bugetul mobo şi având multifit heatsink ar Poate provoca mine chiar mai mult hassle, hehe ..... cu mâinile mele mare lălâu

Asta este Xigmatek tad pe partea dragă , Dar poate sunt cele mai bune de a investi într-o închisoare şi a făcut lucruri ieftine.

Vor primi un hei, la care 120 extrem de asemenea, datorită
Old Feb 21st 2009, 06:29
Grupul de donator

Nu ştiu dacă au dnot multi socket de sprijin va face mai greu pentru a instala heatsink, poate fi la fel de mult probleme cu un 775 doar HSF.
Ai dreptate cu privire la preţul pe care la naiba TRUE şi, poate, chiar dacă este nejustificată pentru tine?
Fii atent, indiferent de care o veti alege în special în ceea ce îl utilizaţi mATX placa de bază şi unele dintre cele mai bine heatsinks sunt gigantice.
Bună luick.
Old Feb 21st 2009, 23:46
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Krlll View Post
Nu ştiu dacă au dnot multi socket de sprijin va face mai greu pentru a instala heatsink, poate fi la fel de mult probleme cu un 775 doar HSF.
Ai dreptate cu privire la preţul pe care la naiba TRUE şi, poate, chiar dacă este nejustificată pentru tine?
Fii atent, indiferent de care o veti alege în special în ceea ce îl utilizaţi mATX placa de bază şi unele dintre cele mai bine heatsinks sunt gigantice.
Bună luick.

Da adevărat, hmm bine am mers înainte şi a luat o până în cele din urmă, sa mai ieftin decât ieftine hehe, deci, dacă-l doesnt work out i pot lua pe mine şi ia-o ATX bord şi apoi a lua un bun cooler.

Am Kühler CPU Arctic Răcire Freezer 7 Pro PWM Sockel 775 în cele din urmă, până nu este prea greu la buzunar, aşa că, dacă-l dont funcţioneze este obiceiul fi un mare pas înapoi

Bine zis despre mATX bord Sper că vi se potriveşte

Cu respect
Reply

Register

Marcaje