![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým, dam aj neprijatých tomto mieste
![]() Anyhows, som sa rozhodol, že budem investovať do nového chladiča CPU na môj Q6600 jak jsem otrávená počúvať moje kecy predvolené hořekovat na páči má nejaké vážne problémy. Nejsem hľadáte k přetaktování ako také, ale možno by som chcela upozorniť na to povedať 2.7GHz alebo možno aj 3Ghz niekedy, ale nie ťažké nákladné stopovanie cez 3Ghz. Tak som strávil celé dopoludnia na viacerých webových stránkach hľadá ku kúpe CPU chladiča a ventilátory a aj krížové kontroly s akýmkoľvek aj recenzia nájdete prevažne pochádzajúce z frostytech.comMyslím, že som našiel niektoré chladiča, ktorý by mohol fungovať, ale je len málo vecí, hospodárstva, mě z konečnej na príkaz na nákup. Ok aj niektorí zistili, sú dobré interms o tom, ako hlasno pretekajú pod zaťažením, atď, ale zase sú tie mizerný pomocou plastové nohy Môže mi niekto nasmerovať na dobrej chladiča, že vedia, že sa zníži môj temps moc a tak je príjemné a pokojné. Niektoré už som sa pozrel na .... Akasa AK-961 CPU chladič Intel LGA 775 Akasa AK-965BL chladič CPU Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU chladič Intel LGA 775 OCZ přemožitel CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND To sú niektoré aj sa pozrieme na nejaké recenze a čítanie z frostytech. Táto recenzia je pekný, ale ty si choď do niektoré detaily a niektoré z nich - body sú uvedení mě z rozhodovania o každom danom jedna. Tak som sa opýtať má niekto tu máme jeden z týchto uvedených alebo aj to, že vedia o nejaké dobré chladiča, ktorá bude fungovať a doesnt pekné veci, aj keď to má ty plastový nohy aslong jak to bude vhodné, al byť šťastný Môj súčasný palube isnt veľmi dobrý, ale bude nahradený v najbližšom najbližších mesiacoch. 7366 MSI P6NGM-FD Mám ešte jednu, ktorá je Asus P5KPL-CM, ale na zlé čidlo aj vrátiť v MSI jedna. Jeho štandardná ATX prípadu s micro ATX Mobo od MSI v ňom. Ospravedlňujeme sa za dlhý príspevok, mám nádej, niekto môže bodu mňa tým správnym smerom, koukám stráviť viac ako povedzme 30 libier na max 25 libier alebo tak, ak je to možné. Kind regards Môj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerozumiem, prečo by nielen kúpiť Xigmatek, ktorý je v hornej časti Frostytech zozname a je lacný.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Nikdy som dokonca myslel, ze tam skutočnú kontrolu webových stránokMusel som si, že vzhľad nie je príliš zlý príliš Bol som v takej slepej panike po niekoľko hodín, najzákladnejšia odpovedí zložila mě hehe.To má plastové nohy a viac procesorov, a nie, že jeho problém, ale bol som trochu hľadal CPU chladič, ktorý bude pracovať iba s socket LGA 775 a nič iného. Nie je hlavný problém anyhows. Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najlepším riešením chladenia vzduchom je Thermalright Ultra 120 eXtreme.
| |||
| |||
| Citácia:
No i dont vadiť, keď ju podporuje viac zostavách, ale já jen niekedy bude pomocou Intel LGA775 anyhows, tak som videl, nemá zmysel, ako sa taká multifit a možná trpia určitými neúspechu pri pokuse o inštaláciu na Mobo, LGA775 patice sú dosť chúlostivé, aby sa vošli ešte tak o rozpočte Mobo a s multifit chladiča by možná príčina ma ešte viac skomplikovať, hehe ..... s mojí veľké neohrabana ruky Xigmatek že je tad na drahé strane , Ale možná jsem najlepšie investovať do dobrého chladiča a vystrihnuté lacné veci. Dostanete lookie na 120, že príliš extrémne, vďaka |
|
| |||
| |||
| I dnot vedieť, či majú viac socket pomoci, bude ešte ťažšie inštaláciu chladiča, môžete mať len toľko problémov s 775 len HSF. Máš pravdu o cenách, ktorá zatraceně TRUE když a možná je očividnej pre vás? Dávajte pozor, bez ohľadu na to, ktorý z nich si vyberiete, najmä ak ho používate mATX doska a niektoré lepšie chladiče sú obrovské. Dobrý luick. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Jo pravda, hmm tak som išiel ďalej a dostal sa napokon až jej lacnejšie ako lacné hehe, takže ak to doesnt práce sa môže trvať aj sám, a dajte si správne ATX dosky a potom dostanem dobrý chladič.Mám Kühler CPU Arctic Chladenie mraznička 7 Pro PWM Sockel 775 až do konca, nie je príliš ťažké na vrecku, takže ak to dont práce mimo to zvyknutý byť zásadné prekážka Dobrý postreh o mATX doska Dúfam, že to padne pozdravom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz | gitarman4 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 31. mája 2009 02:45 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Najlepšie socket 775 chladiče vzduchu | thingie2 | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 19. júla 2008 02:59 |
| Aký je najlepší CPU chladenie vzduchu pre Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 26. december 2007 09:26 |
| Intel procesory - Aktualizácia mojich Intel Pentium 4 2.66GHz | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. September 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |