az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Bir Intel LGA Soket 775 Q6600 G0 için Whats Best Soğutucu

Reply

Konu Araçları
Old 20 Şubat 2009, 07:40
Bağış Grubu

Default Bir Intel LGA Soket 775 Q6600 G0 için Whats Best Soğutucu

Merhabalar, baraj Burayı cevapsız

Anyhows, Ben benim Q6600 için yeni bir işlemci soğutucu olarak yukarı benim bok varsayılan figan dinleme beslenen pm yatırım yapacak karar verdik gibi bazı ciddi sorunları vardır.

Olarak overclock bu, ama belki i 2.7Ghz ya da belki de 3Ghz bazen, ama söylemek ağır değil görev 3Ghz üzerinden clocking artırmak istiyorsunuz arıyor Değilim.

Evet, tüm sabah bir kaç web sitesi bir cpu heatsink ve fan satın almak için görünür geçirdim ve ayrıca herhangi bir değerlendirme Ben başta gelen bulabilirsiniz ile çapraz kontrol frostytech.com

Ben iş bazı soğutucu bulduğunuzda, ama düşünmek sadece birkaç şey son tıklayın satın almak beni tutuyor.

Tamam biraz ben buldum iyi interms nasıl yük vs altında çalışan, ancak yüksek bir daha da bu boktan plastik ayak kullanıyorsanız

Herkes iyi bir heatsink, bu çok çok hoş ve ve sessiz benim temps azaltır bilmek beni dümen miyim. Bazı i zaten baktım var olan ....

Akasa AK-961 CPU soğutucu Intel LGA 775

Akasa AK-965BL CPU soğutucu Intel LGA 775

Akasa AK-965 CPU soğutucu Intel LGA 775

OCZ galip CPU Soğutucu - OCZTVANQ

OCZ Vendetta CPU Soğutucu - OCZTVEND

Bakarak edilmiştir Bunlar bazı I ve frostytech bazı değerlendirmeleri okuma. The reviews güzel, ancak bazı detay ve bazı - noktaları her biri üzerinde karar verirken bana kapalı koyarak vardır girmek yapmak.

I was wondering kimse var burada Bu listede ben var ya o bile, gibi, al mutlu sığması aslong bu plastik ayakları vardır hoş ve doesnt konuda çalışacak iyi bir soğutucu biliyor musunuz Yani

Mevcut kurulu isnt çok iyi ama önümüzdeki aylarda değiştirilir.

MSI 7366 P6NGM-FD

Geri koymak başka bir olan Asus P5KPL is CM ama kötü sensörü i yapmak var MSI biri.

Bu MSI gelen Micro ATX mobo ile standart bir ATX durumda.

Uzun yazı için, umarım biri doğru bana gösterebilir yapmak Üzgünüm fazla harcama yapmak demek £ 30 maks £ 25 veya örnek mümkün arıyorum.

Saygılarımla

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 20 Şubat 2009 11:09,
Bağış Grubu

Neden sadece Xigmatek hangi Frostytech listesinin en üstünde ve ucuz olması satın wouldn't anlamıyoruz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 20 Şubat 2009, 13:18
Bağış Grubu

Ben bile gerçek web sitesi kontrol düşündüm asla

Çok da kötü değil o bir göz vardı görünüyor Böyle bir kör panik içinde birkaç saat sonra, en temel cevaplar hehe beni geçirildi.

Bu, kendi bir sorun, ama çok bir cpu sadece bir LGA soket 775 ve yok çalışır serin arıyordum plastik ayak ve çoklu işlemci desteği olmayan var. Bu büyük sorunu anyhows.

Peynir
Old 20 Şubat 2009, 18:23
Bağış Grubu

En iyi hava soğutma çözümü olduğunu Thermalright Ultra 120 eXtreme.
Bir CPU soğutucu arıyorsunuz bu yalnızca soket 775 destekleyen hiç mantıklı.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 21 Şubat 2009, 05:48
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Krlll View Post
En iyi hava soğutma çözümü olduğunu Thermalright Ultra 120 eXtreme.
Bir CPU soğutucu arıyorsunuz bu yalnızca soket 775 destekleyen hiç mantıklı.
Neden Well I dont akılda eğer çok kurulumları destekler, ancak hiç gidiyorum, ben ve bu multifit almak belki biraz gerileme mobo üzerine yüklemeye çalıştığınız acı bir nokta görüldü, LGA775 soketleri yeterince zor olduğunu uyması için Intel LGA775 anyhows kullanarak için daha çok bütçe mobo ve sahip multifit heatsink belki, hehe ..... daha sorunsuz bana neden olacak Benim büyük hantal elleriyle

Bu Xigmatek tarafında sevgili üzerinde bir tad Ama belki de en iyi bir soğutucu yatırım yapmaya ve ucuz şeyler kesmek.

Bir bak olacaktır bu 120 çok çok teşekkürler
Old 21 Şubat 2009, 06:29
Bağış Grubu

Eğer daha zor bir heatsink yüklemek için yapacak çok soket desteğine sahip Ben dnot biliyorsanız, olabilir sadece 775 sadece HSF ile çok sorun olarak.
Haklısın yaklaşık fiyat bu lanet TRUE ve belki de size tarafından bir de?
Hangi bir özellikle olarak anakart ve daha iyi heatsinks ve mATX kullanıyorsanız seçin ve dev Dikkatli olun.
Luick İyi.
Old 21 Şubat 2009, 23:46
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Krlll View Post
Eğer daha zor bir heatsink yüklemek için yapacak çok soket desteğine sahip Ben dnot biliyorsanız, olabilir sadece 775 sadece HSF ile çok sorun olarak.
Haklısın yaklaşık fiyat bu lanet TRUE ve belki de size tarafından bir de?
Hangi bir özellikle olarak anakart ve daha iyi heatsinks ve mATX kullanıyorsanız seçin ve dev Dikkatli olun.
Luick İyi.

Evet doğru, hmm Evet Devam etti ve var biri sonuna kadar, onun ucuz hehe daha ucuz böylece eğer doesnt iş çıkışı kendimi ve bir ATX tahta almak ve sonra da iyi bir soğutucu al sürebilir.

Ben sonuna kadar çok cep ağır, bu yüzden eğer dont iş çıkışı onu büyük bir aksilik olması alışkanlık Pro PWM Sockel 775 Kühler CPU Arctic Cooling Freezer 7 değil var

Bu mATX kurulu hakkında noktası İyi i umut uyan

Saygılarımla
Reply

Register

Bookmarks