![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar, baraj Burayı cevapsız
![]() Anyhows, Ben benim Q6600 için yeni bir işlemci soğutucu olarak yukarı benim bok varsayılan figan dinleme beslenen pm yatırım yapacak karar verdik gibi bazı ciddi sorunları vardır. Olarak overclock bu, ama belki i 2.7Ghz ya da belki de 3Ghz bazen, ama söylemek ağır değil görev 3Ghz üzerinden clocking artırmak istiyorsunuz arıyor Değilim. Evet, tüm sabah bir kaç web sitesi bir cpu heatsink ve fan satın almak için görünür geçirdim ve ayrıca herhangi bir değerlendirme Ben başta gelen bulabilirsiniz ile çapraz kontrol frostytech.comBen iş bazı soğutucu bulduğunuzda, ama düşünmek sadece birkaç şey son tıklayın satın almak beni tutuyor. Tamam biraz ben buldum iyi interms nasıl yük vs altında çalışan, ancak yüksek bir daha da bu boktan plastik ayak kullanıyorsanız Herkes iyi bir heatsink, bu çok çok hoş ve ve sessiz benim temps azaltır bilmek beni dümen miyim. Bazı i zaten baktım var olan .... Akasa AK-961 CPU soğutucu Intel LGA 775 Akasa AK-965BL CPU soğutucu Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU soğutucu Intel LGA 775 OCZ galip CPU Soğutucu - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Soğutucu - OCZTVEND Bakarak edilmiştir Bunlar bazı I ve frostytech bazı değerlendirmeleri okuma. The reviews güzel, ancak bazı detay ve bazı - noktaları her biri üzerinde karar verirken bana kapalı koyarak vardır girmek yapmak. I was wondering kimse var burada Bu listede ben var ya o bile, gibi, al mutlu sığması aslong bu plastik ayakları vardır hoş ve doesnt konuda çalışacak iyi bir soğutucu biliyor musunuz Yani Mevcut kurulu isnt çok iyi ama önümüzdeki aylarda değiştirilir. MSI 7366 P6NGM-FD Geri koymak başka bir olan Asus P5KPL is CM ama kötü sensörü i yapmak var MSI biri. Bu MSI gelen Micro ATX mobo ile standart bir ATX durumda. Uzun yazı için, umarım biri doğru bana gösterebilir yapmak Üzgünüm fazla harcama yapmak demek £ 30 maks £ 25 veya örnek mümkün arıyorum. Saygılarımla Benim Sistemi: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden sadece Xigmatek hangi Frostytech listesinin en üstünde ve ucuz olması satın wouldn't anlamıyoruz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Ben bile gerçek web sitesi kontrol düşündüm aslaÇok da kötü değil o bir göz vardı görünüyor Böyle bir kör panik içinde birkaç saat sonra, en temel cevaplar hehe beni geçirildi.Bu, kendi bir sorun, ama çok bir cpu sadece bir LGA soket 775 ve yok çalışır serin arıyordum plastik ayak ve çoklu işlemci desteği olmayan var. Bu büyük sorunu anyhows. Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| En iyi hava soğutma çözümü olduğunu Thermalright Ultra 120 eXtreme.
| |||
| |||
| Alıntı:
Well I dont akılda eğer çok kurulumları destekler, ancak hiç gidiyorum, ben ve bu multifit almak belki biraz gerileme mobo üzerine yüklemeye çalıştığınız acı bir nokta görüldü, LGA775 soketleri yeterince zor olduğunu uyması için Intel LGA775 anyhows kullanarak için daha çok bütçe mobo ve sahip multifit heatsink belki, hehe ..... daha sorunsuz bana neden olacak Benim büyük hantal elleriyle Bu Xigmatek tarafında sevgili üzerinde bir tad Ama belki de en iyi bir soğutucu yatırım yapmaya ve ucuz şeyler kesmek. Bir bak olacaktır bu 120 çok çok teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Eğer daha zor bir heatsink yüklemek için yapacak çok soket desteğine sahip Ben dnot biliyorsanız, olabilir sadece 775 sadece HSF ile çok sorun olarak. Haklısın yaklaşık fiyat bu lanet TRUE ve belki de size tarafından bir de? Hangi bir özellikle olarak anakart ve daha iyi heatsinks ve mATX kullanıyorsanız seçin ve dev Dikkatli olun. Luick İyi. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Evet doğru, hmm Evet Devam etti ve var biri sonuna kadar, onun ucuz hehe daha ucuz böylece eğer doesnt iş çıkışı kendimi ve bir ATX tahta almak ve sonra da iyi bir soğutucu al sürebilir.Ben sonuna kadar çok cep ağır, bu yüzden eğer dont iş çıkışı onu büyük bir aksilik olması alışkanlık Pro PWM Sockel 775 Kühler CPU Arctic Cooling Freezer 7 değil var Bu mATX kurulu hakkında noktası İyi i umut uyan Saygılarımla |
![]() |
|
| Bookmarks |