![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт всім, я пропустив гребля цього місця
![]() Anyhows, я вирішив, що буду інвестувати в нові Кулер для мого Q6600 переконання набридло слухати моє лайно стогін за замовчуванням, як це має деякі серйозні питання. Am не дивлячись на розгін як такої, але, можливо, я хотів би підняти сказати 2.7GHz або навіть 3Ghz іноді, але не важкі розгону понад 3 Ггц. Ну я провів цілий ранок на декількох сайтах, охочих купити радіатор процесора і вентиляторів а також перехресної перевірки з будь-яким відгукам я можу знайти в основному з найближчих frostytech.comМені здається, я знайшла кулери, які могли б працювати, але є тільки кілька речей, тримаючи мене назад з остаточного кнопку купити. Ok деякі я знайшов хороші interms, як голосно вони працюють під навантаженням і т.д., але знову ж таки вони користуються цими Crappy ніг пластикова Чи можна мені навантажувачі хорошим радіатором, що вони знають, що дозволить скоротити мої Temps дуже багато так і приємно і спокійно. Деякі я вже дивилася на є .... Akasa AK-961 процесорний кулер Intel LGA 775 Akasa AK-965BL процесорний кулер Intel LGA 775 Akasa AK-965 процесорний кулер Intel LGA 775 Підкорювач OCZ Кулер - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU кулер - OCZTVEND Такими є деякі я дивився на читання і деякими відгуки від frostytech. Відгуки чудово, але вони заглибитися в деталі, а деякі - окуляри ставлять мене від прийняття рішення з будь-якої заданої. Тому я цікавив чи хто-небудь тут є один з цих я перерахував або Чи знають вони, будь-який хороший кулер, який буде працювати приємно, і не принципово, навіть якщо вона має ті пластикові ніжки, aslong як це буде доцільним, Аль бути щасливим Мій поточний хіба рада дуже хороший, але він буде замінений на наступний найближчі місяці. MSI 7366 P6NGM-FD У мене є інша яке Asus P5KPL-CM, але зробити, щоб я погано датчик покласти назад в одну MSI. Її стандартний ATX справу з мікро-ATX плат від MSI в ньому. Вибачте за довге повідомлення, я сподіваюся, хтось може вказати мене в правильному напрямку, дивіться, щоб витрачати не більше, ніж, скажімо £ 30 при макс £ 25 або близько того, якщо це можливо. Kind Regards Моя система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не розумію, чому ви не просто купити Xigmatek який знаходиться на вершині списку Frostytech і недорого.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Я навіть не думала перевірки існують фактичні сайтЯ дивитися на що, виглядає не дуже погано теж Я був у такому сліпий паніці після декількох годин, найпростіші відповіді пройшов зі мною по Hehe.У нього є пластикова ніг і своєї багаторічної Підтримка процесорів, а не свої проблеми, але я була цікава шукає процесор кулер, який буде працювати тільки з Socket LGA 775 і більше нічого. Чи не anyhows основним питанням. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кращі повітряного охолодження рішення Thermalright Ultra 120 Extreme.
| |||
| |||
| Цитата:
Ну я Dont Mind, якщо він підтримує декілька установок, але я тільки коли-небудь будете використовувати Intel LGA775 anyhows, тому я не бачив сенсу в отриманні таких multifit і, можливо, страждає на деякі невдачами намагаються встановити його на плат, сокети LGA775 Tricky, щоб підходять тим більше про бюджетні плат і мають multifit радіатора б викликати у мене, може бути, навіть більше клопоту, хе-хе ..... з моєї великої незграбний руками Це є трохи Xigmatek на дорогі стороні , Але, можливо, AM Best інвестувати в хороший кулер і вирізав дешево. Отримає передавач на 120, що занадто крайні, завдяки |
|
| |||
| |||
| Я знаю, якщо dnot з підтримкою декількох сокетів зробить будь-який важче встановити радіатор, ви можете мати стільки ж проблеми з 775 тільки HSF. Ви маєте рацію, про ціни на цю чортову TRUE хоча й можливо, це дуже для вас? Будьте обережні, незалежно від того що ви виберете в особливості, як ви використовуєте MATX плати і деякі з найкращих радіаторів є гігантськими. Добре luick. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так Правда, я добре Хм пішов уперед і отримав один врешті-решт, його дешевше, ніж дешеві Hehe, тому Якщо це не робота, що я можу взяти себе і йти отримувати належний рада ATX, а потім отримати хороший кулер.Я отримав Kühler процесорів Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM Sockel 775 врешті-решт, не надто важка по кишені, тому, якщо він Dont виробити це звичай бути серйозною невдачею Хороший вопрос об борт MATX Я сподіваюся, що він підходить повагою |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як оверлок Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz | gitarman4 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 31 травня 2009 02:45 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Краща Socket 775 охолоджувач повітря | thingie2 | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 19 липня 2008 02:59 |
| Який процесор краще повітряного охолодження для Intel Core Quad Q6600? | Subyne Simean | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 26 грудня 2007 09:26 |
| Процесор Intel - Оновлення мій Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 вересня 2006 20:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |