менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Whats Best кулер для G0 Intel Socket LGA 775 Q6600

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 лютого 2009, 07:40
Донор групи

Default Whats Best кулер для G0 Intel Socket LGA 775 Q6600

Привіт всім, я пропустив гребля цього місця

Anyhows, я вирішив, що буду інвестувати в нові Кулер для мого Q6600 переконання набридло слухати моє лайно стогін за замовчуванням, як це має деякі серйозні питання.

Am не дивлячись на розгін як такої, але, можливо, я хотів би підняти сказати 2.7GHz або навіть 3Ghz іноді, але не важкі розгону понад 3 Ггц.

Ну я провів цілий ранок на декількох сайтах, охочих купити радіатор процесора і вентиляторів а також перехресної перевірки з будь-яким відгукам я можу знайти в основному з найближчих frostytech.com

Мені здається, я знайшла кулери, які могли б працювати, але є тільки кілька речей, тримаючи мене назад з остаточного кнопку купити.

Ok деякі я знайшов хороші interms, як голосно вони працюють під навантаженням і т.д., але знову ж таки вони користуються цими Crappy ніг пластикова

Чи можна мені навантажувачі хорошим радіатором, що вони знають, що дозволить скоротити мої Temps дуже багато так і приємно і спокійно. Деякі я вже дивилася на є ....

Akasa AK-961 процесорний кулер Intel LGA 775

Akasa AK-965BL процесорний кулер Intel LGA 775

Akasa AK-965 процесорний кулер Intel LGA 775

Підкорювач OCZ Кулер - OCZTVANQ

OCZ Vendetta CPU кулер - OCZTVEND

Такими є деякі я дивився на читання і деякими відгуки від frostytech. Відгуки чудово, але вони заглибитися в деталі, а деякі - окуляри ставлять мене від прийняття рішення з будь-якої заданої.

Тому я цікавив чи хто-небудь тут є один з цих я перерахував або Чи знають вони, будь-який хороший кулер, який буде працювати приємно, і не принципово, навіть якщо вона має ті пластикові ніжки, aslong як це буде доцільним, Аль бути щасливим

Мій поточний хіба рада дуже хороший, але він буде замінений на наступний найближчі місяці.

MSI 7366 P6NGM-FD

У мене є інша яке Asus P5KPL-CM, але зробити, щоб я погано датчик покласти назад в одну MSI.

Її стандартний ATX справу з мікро-ATX плат від MSI в ньому.

Вибачте за довге повідомлення, я сподіваюся, хтось може вказати мене в правильному напрямку, дивіться, щоб витрачати не більше, ніж, скажімо £ 30 при макс £ 25 або близько того, якщо це можливо.

Kind Regards

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 20 лютого 2009, 11:09
Донор групи

Я не розумію, чому ви не просто купити Xigmatek який знаходиться на вершині списку Frostytech і недорого.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 лютого 2009, 13:18
Донор групи

Я навіть не думала перевірки існують фактичні сайт

Я дивитися на що, виглядає не дуже погано теж Я був у такому сліпий паніці після декількох годин, найпростіші відповіді пройшов зі мною по Hehe.

У нього є пластикова ніг і своєї багаторічної Підтримка процесорів, а не свої проблеми, але я була цікава шукає процесор кулер, який буде працювати тільки з Socket LGA 775 і більше нічого. Чи не anyhows основним питанням.

Ура
Old 20 лютого 2009, 18:23
Донор групи

Кращі повітряного охолодження рішення Thermalright Ultra 120 Extreme.
Потрібні кулера, що тільки підтримує Socket 775 не має сенсу.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 21 лютого 2009, 05:48
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Krlll View Post
Кращі повітряного охолодження рішення Thermalright Ultra 120 Extreme.
Потрібні кулера, що тільки підтримує Socket 775 не має сенсу.
Чому б не Ну я Dont Mind, якщо він підтримує декілька установок, але я тільки коли-небудь будете використовувати Intel LGA775 anyhows, тому я не бачив сенсу в отриманні таких multifit і, можливо, страждає на деякі невдачами намагаються встановити його на плат, сокети LGA775 Tricky, щоб підходять тим більше про бюджетні плат і мають multifit радіатора б викликати у мене, може бути, навіть більше клопоту, хе-хе ..... з моєї великої незграбний руками

Це є трохи Xigmatek на дорогі стороні , Але, можливо, AM Best інвестувати в хороший кулер і вирізав дешево.

Отримає передавач на 120, що занадто крайні, завдяки
Old 21 лютого 2009, 06:29
Донор групи

Я знаю, якщо dnot з підтримкою декількох сокетів зробить будь-який важче встановити радіатор, ви можете мати стільки ж проблеми з 775 тільки HSF.
Ви маєте рацію, про ціни на цю чортову TRUE хоча й можливо, це дуже для вас?
Будьте обережні, незалежно від того що ви виберете в особливості, як ви використовуєте MATX плати і деякі з найкращих радіаторів є гігантськими.
Добре luick.
Old 21 лютого 2009, 23:46
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Krlll View Post
Я знаю, якщо dnot з підтримкою декількох сокетів зробить будь-який важче встановити радіатор, ви можете мати стільки ж проблеми з 775 тільки HSF.
Ви маєте рацію, про ціни на цю чортову TRUE хоча й можливо, це дуже для вас?
Будьте обережні, незалежно від того що ви виберете в особливості, як ви використовуєте MATX плати і деякі з найкращих радіаторів є гігантськими.
Добре luick.

Так Правда, я добре Хм пішов уперед і отримав один врешті-решт, його дешевше, ніж дешеві Hehe, тому Якщо це не робота, що я можу взяти себе і йти отримувати належний рада ATX, а потім отримати хороший кулер.

Я отримав Kühler процесорів Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM Sockel 775 врешті-решт, не надто важка по кишені, тому, якщо він Dont виробити це звичай бути серйозною невдачею

Хороший вопрос об борт MATX Я сподіваюся, що він підходить

повагою
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як оверлок Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz gitarman4 Процесори, материнські плати RAM & 1 31 травня 2009 02:45
Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 sajasio Процесори, материнські плати RAM & 5 2 березня 2009 23:00
Краща Socket 775 охолоджувач повітря thingie2 Процесори, материнські плати RAM & 17 19 липня 2008 02:59
Який процесор краще повітряного охолодження для Intel Core Quad Q6600? Subyne Simean Процесори, материнські плати RAM & 6 26 грудня 2007 09:26
Процесор Intel - Оновлення мій Intel Pentium 4 2.66Ghz Glitch Генеральний обладнання чат 1 21 вересня 2006 20:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.