![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právo první svého moje první stavba počítače tak snadné jet na mě práva tak, co je rozdíl mezi těmito dvěma matka desky http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs a http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs Jediná věc, najdu je první, kdo má pár extra USB porty a mydliny má navíc PCI slot, a něco se zvukovou kartou, je to tak? nemá slot pro zvukovou kartu jack cenu, že mnoho? Právo, přesto díky předem |
|
| |||
| |||
| Téměř žádný rozdíl ... Chtěl bych jít s levnější. Zvuková karta je to dražší, stejně jako rozmanitost ram že drahé můžeme držet, osobně nemám potřebu, aby věci, tak jsem šla s 200E jedna |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsou to jak na předražený, k ničemu, architektura, pokud používáte tento pro hraní. Jinak je v podstatě žádný rozdíl.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S P6T protože na palubě rozvrľení pokud budete více GPU bude jen mít možnost používat jediný slot karty, s běsnění je spousta místa A běsnění má několik funkcí přetaktování pro "Extreme" přetaktování nadšenec
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co Rozdíl mezi, RJ45, RJ11 a RJ12? | ken979 | Obecné Hardware Chat | 1 | 11.listopadu 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) třídy 4 Vs. Třída 6 - Co v tom rozdíl? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | 1.září 2009 09:43 |
| Co je rozdíl mezi Windows Vista 32bit a 64bit? | hitman0042 | Operační systémy Windows | 2 | 24. listopadu 2008 01:14 |
| Co je rozdíl mezi OEM a Nepov OEM OS | thingie2 | Operační systémy Windows | 2 | 15. dubna 2008 13:16 |
| Co je rozdíl mezi 10/100 síťovou kartu a 10/100/1000? | Compasky | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 15. ledna 2008 19:04 |
| Thread Nástroje | |
| |