![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| δικαίωμα πρώτης του την πρώτη μου φορά την οικοδόμηση ενός υπολογιστή ώστε πάω εύκολα για μένα δικαίωμα whats έτσι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο διοικητικών συμβουλίων μητέρα http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs και http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs Το μόνο που μπορεί να βρει είναι η πρώτη που έχει μερικές επιπλέον θύρες USB και την σαπουνάδα έχει επιπλέον υποδοχή PCI, και κάτι με την κάρτα ήχου, που είναι αυτό; κάνει η υποδοχή για την κάρτα ήχου υποδοχή της τιμής που πολύ;; Σωστά, έτσι κι αλλιώς ευχαριστούμε εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Σχεδόν δεν έχει σημασία ... Θα πάμε με τη μία φθηνότερη. Κάρτα ήχου καθιστά πιο δαπανηρή, καθώς και η ποικιλία της μνήμης RAM που μπορεί κανείς να τα ακριβά αναμονή, προσωπικά εγώ δεν χρειάζεται αυτό το πράγμα γι 'αυτό θα πάμε με τη μία 200E |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι τόσο σε υπερτιμημένα, αρχιτεκτονική άχρηστο αν χρησιμοποιείτε αυτό για gaming. Διαφορετικά δεν υπάρχει ουσιαστικά διαφορά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Με την P6T λόγω της διάταξης του σκάφους αν πρόκειται πολλαπλών GPU σας θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε μόνο κάρτες του διαθέσιμου χρόνου χρήσης, με την RAMPAGE υπάρχει άφθονο χώρο Και το RAMPAGE έχει λίγα περισσότερα στοιχεία για το overclocking "Extreme" overclocking θιασώτη
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|