![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pravo najprije svojim moje prvi put grade računalu tako lako otići na mene pravo na taj način što je razlika između ove dvije majke zajednice http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs i http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs Jedino što ja mogu je pronaći prvi ima nekoliko dodatnih USB portova i sapunica ima dodatni PCI utor, a nešto uz zvučnu karticu, koja je to? Ima li u utor za zvučnu karticu jack cijenu toliko? Desno, anyway hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Gotovo nema razlike ... Ja bih otići s jeftiniji. Zvučna kartica ne bude skuplji, kao i raznolikost ovna da može skupo čekanje, ja osobno ne treba da se stvari tako da bih otići s jedne 200E |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni oboje na overpriced, arhitektura beskorisno ako koristite ovu za gaming. Inače je u osnovi ne postoji razlika.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sa P6T zbog odbora layout ako idete multi GPU ćete biti u mogućnosti koristiti single slot kartica, sa razjarenost postoji obilje prostora I divljanje ima još nekoliko overclocking značajke za "Extreme" overclocking manijak
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Produljenje razlikujemo, RJ45, RJ11 i RJ12? | ken979 | General Hardware Chat | 1 | 11 studeni 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) Klasa 4 vs. Klasa 6 - Što je razlika? | cheesepuff | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 1. rujan 2009 09:43 |
| Što je razlika između Windows Vista 32bit i 64bit? | hitman0042 | Windows Operating Systems | 2 | 24. studeni 2008 01:14 |
| Što je razlika između OEM i non OEM OS | thingie2 | Windows Operating Systems | 2 | 15. travanj 2008 13:16 |
| Što je razlika između 10/100 mrežna kartica 10/100/1000 i? | Compasky | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 15 siječanj 2008 19:04 |
| Thread Tools | |
| |