![]() |
|
| |||
| |||
| הזכות הראשונה שלו הפעם הראשונה שלי בניית מחשב כך קל לי ללכת אז מה את הזכות ההבדל בין שתי הלוחות אמא http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs ו http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs הדבר היחיד שאני יכול למצוא הוא הראשון יש לו כמה יציאות USB נוסף ואת להקציף יש תוספת חריץ PCI, ואת משהו עם כרטיס קול, זה הכל? האם חריץ של כרטיס הקול של ג 'ק מחיר כל כך הרבה?? נכון, בכל אופן תודה מראש |
|
| |||
| |||
| כמעט אין הבדל ... הייתי הולך עם אחד זול יותר. כרטיס הקול האם לעשות את זה יקר יותר, כמו גם על מגוון של ראם כי יקר יכול להחזיק, באופן אישי אני לא צריך את הדברים כל כך הייתי הולך עם אחד 200E |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם שניהם על overpriced, אדריכלות חסר תועלת אם אתה משתמש זה עבור המשחק. אם לא קיים בעצם אין הבדל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עם P6T בשל פריסת לוח אם אתה הולך רב GPU לך רק יוכלו להשתמש חריץ כרטיס בודד, עם השתוללות יש שפע של מקום ואת השתוללות יש עוד כמה תכונות overclocking עבור "אקסטרים" overclocking נלהב
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Whats הבדל בין, RJ45, RJ11 ו RJ12? | ken979 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 11 נובמבר 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) Class 4 Vs. Class 6 - Whats the Difference? | cheesepuff | כוננים & נשלפת | 1 | 1 ספטמבר 2009 09:43 |
| מה ההבדל בין Windows Vista 32bit ו 64bit? | hitman0042 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 נובמבר 2008 01:14 |
| מה ההבדל בין OEM ו-OEM של מערכת ההפעלה לא | thingie2 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ה -15 לאפריל 2008 13:16 |
| מה ההבדל בין כרטיס רשת 10/100 ו 10/100/1000? | Compasky | רישות, מודמים & VoIP | 6 | ה -15 בחודש ינואר 2008 19:04 |
| שרשרת כלים | |
| |