![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| teisė pirmiausia jos pirmas kartas, pastatas kompiuterį, nepersistenk apie mane teisę tiek whats tarp šių dviejų motina lentos skirtumas http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs ir http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs Vienintelis dalykas, galiu rasti tai pirmas turi keletą papildomų USB ir putotas turi papildomą PCI, ir kažkas su garso korta, yra tai, kad? Ar lizdas garso korta Jack kaina kad daug? Teisė, anyway thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Beveik jokio skirtumo ... Norėčiau eiti su pigesnių vieną. Garso plokštė veikia, kad jis brangesnis, taip pat RAM, kad brangu, galima surengti įvairovę, asmeniškai man nereikia, kad kita taip noriu eiti su 200E vienas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie abu labai brangių, nenaudingas architektūra, jeigu jūs naudojate šį žaidimų. Priešingu atveju iš esmės jokio skirtumo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Su dėl išdėstymo laive P6T jei ketinate multi GPU ir jums bus tik galės naudotis vieno lizdo kortelių su Rampage yra daug vietos Ir Rampage turi keletą įsijungimas funkcijos "Extreme" įsijungimas Entuziastė
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas skirtumą tarp, RJ45, RJ11 ir RJ12? | ken979 | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 11, 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) 4 klasė Vs. 6 klasė - kas skiriasi? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | 1 rugsėjis 2009 09:43 |
| Kas tarp 32bit ir Windows Vista 64bit ir skirtumas? | hitman0042 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 24, 2008 01:14 |
| Kas tarp OEM ir ne OEM skirtumas OS | thingie2 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Balandis 15, 2008 13:16 |
| Kas tarp 10/100 tinklo plokštė, ir 10/100/1000 skirtumas? | Compasky | Networking, Modems & VoIP | 6 | 15 sausis 2008 19:04 |
| Temos įrankiai | |
| |