![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| prawo pierwszej jej mój pierwszy czas budowy komputera tak łatwym do mnie prawo so whats różnica pomiędzy tymi dwoma Mother Boards http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs i http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs Jedyne co mogę znaleźć to pierwszy z nich ma kilka dodatkowych portów USB i spienić ma dodatkowe gniazda PCI, i coś z karty dźwiękowej, jest to, że? Czy gniazdo jack karty dźwiękowej, że cena dużo? Prawo, anyway thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Prawie żadnej różnicy ... Chciałbym przejść z tańszy. Karta dźwiękowa nie uczynić go bardziej kosztowne, jak również różnorodność barana że drogie można zatrzymać, osobiście nie muszę, że rzeczy tak będę go jeden z 200E |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Są to zarówno na overpriced, architektura bezużyteczny, jeśli używasz tego w grach. Inaczej jest w zasadzie żadnej różnicy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P6T Z uwagi na pokładzie układ Jeśli zamierzasz multi GPU będzie tylko móc korzystać pojedyncze gniazdo karty, z Rampage znajduje się dużo miejsca Rampage i ma kilka funkcji overclockingu do "Extreme" entuzjastów przetaktowywania
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
![]() |
|
| Zakładki |