![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dreptul de prima de acest meu prima data construirea unui computer merge atât de uşor pe mine dreptul de ce este atât de diferenţa dintre cele două panouri mama http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs şi http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku...ed # ProductTabs Singurul lucru care i se poate găsi o prima are câteva extra porturi USB şi săpuni are un extra slot PCI, şi ceva cu placa de sunet, care este ea? are slot pentru placa de sunet jack de preţ atât de mult?? Bine, multumesc oricum în avans |
|
| |||
| |||
| Aproape nici o diferenta ... Mi-ar merge cu o mai ieftin. Placă de sunet nu o face mai scumpe, precum şi de diversitatea de RAM pe care o poate trage de scumpe, personal nu am nevoie ca lucrurile, aşa că am să plec cu un 200E |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt atât de pe un overpriced, inutil arhitectura Dacă utilizaţi pentru această jocuri. Altfel, nu există practic nici o diferenţă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cu P6T din cauza bord aspect dacă aveţi de gând multi GPU tine nu se vor putea să folosească singur slot pentru carduri, cu Rampage există o mulţime de spaţiu Si Rampage mai are câteva caracteristici de overclocking pentru "Extreme" overclocking entuziast
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
![]() |
|
| Marcaje |