![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| право прво својим моје први пут граде рачунару тако лако отићи на мене право на тај начин што је разлика између ове две мајке заједнице хттп://ууу.комплетт.ие/к/ки.аспкс?ску...ед # ПродуцтТабс и хттп://ууу.комплетт.ие/к/ки.аспкс?ску...ед # ПродуцтТабс Једино што ја могу је пронаћи први има неколико додатних УСБ портова и сапунице има додатни ПЦИ слот, а нешто уз звучну картицу, која је то? Има ли у слот за звучну картицу јацк цену толико? Десно, Аныуаы хвала унапред |
|
| |||
| |||
| Готово нема разлике ... Ја бих отићи са јефтинији. Звучна картица не буде скупљи, као и разноликост овна да може скупо чекање, ја лично не треба да се ствари тако да бих отићи с једне 200Е |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они обоје на оверприцед, архитектура бескорисно ако користите ову за гаминг. Иначе је у основи не постоји разлика.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Са П6Т због одбора лаыоут ако идете мулти ГПУ ћете бити у могућности да користе сингле слот картица, са разјареност постоји обиље простора И дивљање има још неколико Оверцлоцкинг опције за "Екстреме" Оверцлоцкинг манијак
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|