![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| όταν είναι 8-12 πυρήνες που έρχονται από |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθυστερημένη τρέχοντος έτους / αρχές του επόμενου έτους για διακομιστές. Η επιφάνεια εργασίας θα είναι 6 max πυρήνα για τα άτομα με πολύ λίγη λογική και πάρα πολλά χρήματα στα ίδια περίπου ώρα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... 8-12 πυρήνες; Αυτό είναι ένα απόβλητο. Έχουμε μόλις πήρε όλα τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιούν 4 πυρήνες, δεν πειράζει 8 ή 12. |
|
| |||
| |||
| Οχι, τα άτομα που χρησιμοποιούν αποτελεσματικά quadcores πάντα χρειάζονται περισσότερο (CAD, επεξεργασία ζωικών αποβλήτων, κλπ).
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Επεξεργαστές διπλού πυρήνα | gaesaeggi | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 14 Δεκ. 2007 16:32 |
| Single Quad Core ή Dual Quad Core επεξεργαστές? | Anonimouse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιουν 2007 00:33 |
| Vs Quad Core Dual Core επεξεργαστές? | ong_1988 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2007 22:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |