![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kad su izlazili 8-12 jezgre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ove godine kasno / rano iduće godine za poslužitelje. Na desktopu max će biti jezgra za 6 osoba sa premalo smisla i previše novaca na otprilike u isto vrijeme.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... 8-12 jezgre? To je otpad. Jedva smo dobili bilo kakve programe moći koristiti 4 jezgre, nikada umu 8 ili 12. |
|
| |||
| |||
| No, ljudi koji koriste efektivno quadcores uvijek treba više (CAD, renderiranje, itd).
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 29 kolovoz 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Dual Core procesori | gaesaeggi | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 14. prosinac 2007 16:32 |
| Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? | Anonimouse | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. lipnja 2007 00:33 |
| Dual Core vs Quad Core procesori? | ong_1988 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2007 22:22 |
| Thread Tools | |
| |