![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mikor jön ki 8-12 papírhüvelyek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Késő idén / jövő év elején a szerverek. Az asztalon lesz max 6 fő, akik túl sok értelme és túl sok pénz körül egyszerre.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... 8-12 mag? Ez egy hulladék. Már alig van olyan programot tudja használni 4 mag, mindegy 8 vagy 12. |
|
| |||
| |||
| Nem, az ember használja quadcores gyakorlatilag mindig több (CAD, rendering, stb.)
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| Kétmagos processzorok | gaesaeggi | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 14. december 2007 16:32 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core processzorok? | ong_1988 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2007 22:22 |
| Téma eszközök | |
| |