![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kai yra 8-12 gurgučių išeina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prasidėti šių metų pabaigoje / kitų metų pradžioje serverių. Desktop max bus 6 core žmonėms su pernelyg mažai prasmės ir reikalaujančios pernelyg daug pinigų, maždaug tuo pačiu metu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... 8-12 branduolių? Tai atliekas. Mes vos gavo visas programas gali naudoti 4 branduolių, Nekenkia 8 ar 12. |
|
| |||
| |||
| Ne, žmonės, kurie naudoja quadcores veiksmingai visada reikia daugiau (CAD, rendering, etc).
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Dual Core | gaesaeggi | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 14 gruodis 2007 16:32 |
| Single Core ar Dual Core procesorius? | Anonimouse | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Birželis 29, 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core procesorius? | ong_1988 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Kovas 18, 2007 22:22 |
| Temos įrankiai | |
| |