![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, за моје ново градити за гаминг и других ствари, ја сам узимајући проццесор Куад цоре, ипак сам ја као сигурни где повући црту. ЈА је лијегање ићи на К9450 (2.66Гхз), за око £ 240, али је нешто више него што поштен је мањи брат К9300 (2.5Гхз) на око 180 £. Дакле оно што желим да знам је екстра £ 60 исплати за додатни сат 0.16Гхз повећање брзине? или је ту нешто друго о проццесорс сам нестало?
| |||
| |||
| Сумња се! Да ли бисте приметити?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| не знам, али након што у потрази ти више, изгледа да је 9450 има 12МБ цацхе, али 3000 има само 6МБ, чини ли то велика разлика у перформансама? |
|
| |||
| |||
| Да, цацхе би разлика, не знам колико. Ах само покупили ПЦПро и има резултате теста! лол Перформанце индикатори су 1,53 и 1,63, је ли вриједно 60 £? Ханг он, цијене котиране на 161 £ за К9300 и К9450 за £ 186! (Ексц ПДВ)
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| хмм, добро сам исказане су цене укључујући ПДВ-а, где су цене котиране из? или је то био само Интел'с РРП? |
|
| |||
| |||
| Па сам претраживали онлине и не може наћи било које цене код оних, а не ПЦПро рећи где их је добио свој "типична" од цене! хттп://ууу.пцуб.цом/цаталогуе/итем/А0401745 хттп://ууу.мицродирецт.цо.ук/продуцт...?с=13&се=к9450 хттп://ук.инсигхт.цом/аппс/продуцтпр...т_ид=ИТОА05К00 хттп://ууу.мицроуарехоусе.цо.ук/цаталогуе/итем/А0401745
|
| |||
| |||
| добро сам се цена од ууу.дабс.цом Они су понекад скупљи ипак, али не могу наћи на страницама једноставан за коришћење и врло лако за пронаћи оно што желите на тај начин ЈА обично користите како бисте пронашли производа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најјефтинији сам могао наћи овде
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Микрофоном у пролази кроз Лине-ин | расхедхоу | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 20. јуна 2009 02:45 |
| Без телефонске линије ... | Цоолыкскскс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 12 | 28 октобар 2008 23:51 |
| Екстра Лине Оут | бен0401 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 31 децембар 2007 13:42 |
| ФА Цуп 3. Роунд Драу | СирСтукингс | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 6 децембар 2007 00:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |