![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто били разтоварени с друг компютър Pentium 4 процесор 2.000Gz Проблемът е, че само от 256MB RAM. Сега, аз не съм сигурен дали имам нужда DDR или DDR2 памет, обаче какви са цените, че трябва да се очаква да платите, за да получите RAM до най-малко 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А 5er и иБей
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Така че не е скъпо. Бихте ли доверие Ebay макар и с ЕК компютърни части, или ще ви бъде по-добре да купя нови |
|
| |||
| |||
| Аз купих 100 години на използваните / нови части от иБей Купих си звукова карта от Хонг Конг веднъж за 50cent, че е borked!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Добре, ще го погледна. Аз обикновено не вярвам Ebay за електрически стоки / компоненти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Си купя много неща в иБей. Само внимавайте, купуват от достойни продавачи / големи магазини, и ако се колебаете, след линк тук първо, за да получа второ мнение.
|
| |||
| |||
| Най-големият търговец на дребно, онлайн днес е вероятно newegg.com. Но аз категорично ще провери всички малки компютърни магазини близо до вас, които са собственост на местно ниво. Можете да намерите много често супер евтини неща. |
|
| |||
| |||
| Newegg е в САЩ и Канада, само Промени: Аватар Fallout3 голяма игра
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да аз ще огледаме в местните компютърни магазини. Не вярвам Ebay, дори ако тази част не се превозват с разбивка, 50% от времето ще се получи нещо объркано. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мислите ли, че би било иБей, както популярни, тъй като, ако това са случаите? Както казах рано имам закупени 100 години на елемент от иБей и ноу на други лица, които са направили същото, но имам само получили един повреден елемент. Ако купувате от доверени продавачи тогава да имат за какво да се тревожи за всичко, което трябва да направите е да проверите своя коментар ..... лесно!
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от онлайн Работа | Demtschuk | Изключено Тема Дискусия | 1 | 15 Юли 2008 05:17 |
| Онлайн ръководства | mrdaveyk | Изключено Тема Дискусия | 1 | 28 Jan 2008 16:20 |
| Онлайн продажби | Илия | Изключено Тема Дискусия | 3 | 22 Jan 2008 18:26 |
| Вестник Онлайн | coneill | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 6 януари 2008 10:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |