![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I byla právě přistál s jiným počítačem Pentium 4 Procesor 2.000Gz Problém je, že má pouze 256MB RAM. Teď si nejsem jistý, zda potřebuji DDR nebo DDR2 pamětí však jaké jsou ceny bych očekával zaplatit dostat RAM až na nejméně 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 5er a eBay
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Takže není drahé. Máte důvěru ebay když se ec počítači částí nebo by bylo lepší koupit nový |
|
| |||
| |||
| Jsem koupil 100 na použité / nových dílů z eBay Koupil zvukovou kartu z Hongkongu jednou 50cent, že byl borked!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dobře dám to podívat. I obvykle nemají důvěru eBay pro elektrické zboží / komponenty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I koupit hodně věcí na eBay. Jen si dávej pozor, kupujte od slušné prodejce / větších obchodů, a je-li na pochybách, post odkaz zde nejprve získat druhý názor.
|
| |||
| |||
| Největší prodejce on-line je v dnešní době asi newegg.com. Ale já bych určitě kontrolovat malé počítače obchody blízko vás, které jsou lokálně vlastněné. Můžete velmi často najít super levné věci. |
|
| |||
| |||
| Newegg je pouze v USA a Kanadě Edit: Avatar Fallout3 skvělá hra
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| No já bych to tu v místním počítači obchody. Nevěřte eBay, i když částečně není dodáván v členění, 50% času něco dostane neuspořádaný. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslíte, že eBay by byl oblíbený, protože je-li to byl případ? Jak už jsem řekl dříve, jsem koupil 100 z bodu z eBay a vím o dalších, které mají udělat totéž, ale mám jen jeden chybná položka. Pokud si koupíte od důvěryhodných prodejců pak jste se starat o nic, vše co musíte udělat, je zkontrolovat své náměty ..... jednoduché!