![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω μόλις εκφορτώθηκε με έναν άλλο υπολογιστή
Pentium 4 Processor 2.000Gz Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει 256MB μνήμης RAM. Τώρα δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει ή DDR2 μνήμης DDR όμως ποιες είναι οι τιμές θα πρέπει να αναμένουν να πληρώσει για να το RAM μέχρι τουλάχιστον 512 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μια 5er και eBay
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι, δεν ακριβά. Μπορείτε, αν και με εμπιστοσύνη ebay ec υπολογιστή ή τμήματα θα ήταν καλύτερα να το αγοράσουν νέα
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω αγόρασε 100 της χρησιμοποιημένων / νέα τμήματα off eBay
Αγόρασε μια κάρτα ήχου από το Χονγκ Κονγκ για μία φορά και για 50cent ότι ήταν borked!
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok θα του δώσει μια ματιά. Δεν κανονικά εμπιστοσύνη ebay για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές / εξαρτήματα
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Να αγοράσω ένα πολλά πράγματα σχετικά με το eBay.
Απλά να είστε προσεκτικοί, αγοράζουν από την αξιοπρεπή πωλητές / μεγαλύτερα καταστήματα, και σε περίπτωση αμφιβολίας, μετά τη σύνδεση πρώτα εδώ για να πάρετε μια δεύτερη γνώμη.
|
|
|||
|
|||
|
Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής σε απευθείας σύνδεση σήμερα είναι ίσως newegg.com. Αλλά σίγουρα θα ελέγχει κάθε μικρό υπολογιστή σας κοντά σε καταστήματα που ανήκουν σε τοπικό επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε πολύ συχνά υπερ φτηνοπράματα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Newegg είναι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς μόνο
Επεξεργασία: Avatar Fallout3 μεγάλο παιχνίδι
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, θα ήθελα να εξετάσουμε περίπου καταστήματα σε τοπικό υπολογιστή. Μην εμπιστεύεστε ebay, ακόμη και αν το μέρος που δεν διατίθεται στην αγορά σπασμένα, το 50% του χρόνου κάτι θα γίνει θάλασσα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζετε ότι το eBay θα είναι τόσο δημοφιλής όσο είναι σε αυτή την περίπτωση; Όπως είπα νωρίτερα έχω αγόρασε το 100 του σημείου από το eBay και γνωρίζουμε από άλλες που έχουν κάνει το ίδιο, αλλά έχω λάβει μόνο ένα ελαττωματικό στοιχείο. Εάν αγοράσετε από αξιόπιστους πωλητές τότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείς, όλα τα έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τις πληροφορίες ..... εύκολο!