![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan bio Pristadosmo s drugog računala Pentium 4 Processor 2.000Gz Problem je jedino to ima 256MB RAM-a. Zatim Im 'ne siguran ako mi treba DDR ili DDR2 memoriju Međutim ono što su cijene sam očekivao da bi trebalo platiti da biste dobili RAM do najmanje 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 5er i eBay
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pa nije skupo. Biste li vjerovati ebay iako s ec dijelova računala ili bi ga bilo bolje da se kupi novi |
|
| |||
| |||
| Ja sam kupio 100 godina korišten / novih dijelova off eBay Kupio zvučnu karticu iz Hong Kong jednom 50cent koja je borked!
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok ću ga pogledati. JA dont 'vjerovati normalno ebay za električne robe / komponente |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogu kupiti mnogo stvari na eBay. Samo budite oprezni, kupite od pristojne prodavači / većim trgovinama, a ako je u dvojbi, postu link ovdje da biste dobili najprije za drugog mišljenja.
|
| |||
| |||
| Najveći trgovac online danas je vjerojatno newegg.com. Ali ja bi definitivno provjeriti bilo koji računalo malih dućana u blizini da se lokalno vlasništvu. Možete vrlo često naći super jeftine stvari. |
|
| |||
| |||
| Newegg je u SAD i Kanadi samo Edit: Fallout3 Avatar odlična igra
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Da bih pogledati oko na lokalnom računalu trgovine. Ne vjerovati ebay, čak i ako je ne dostavljaju slomljena, 50% vremena nešto će dobiti messed up. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mislite da bi se kao eBay popularna kao što je ako se to su slucaju? Kao što sam rekao ranije sam kupio 100 godina predmet iz eBay i znali drugih koji su učinili isto, ali sam dobila samo jedan pogrešan predmet. Ako kupujete iz pouzdanih prodavača onda nemaju što brinuti, sve što morate učiniti je provjeriti njihova reakcija ..... jednostavno!