![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Éppen most landolt egy másik számítógépre
Pentium 4 processzor 2.000Gz A probléma az, hogy csak 256 MB RAM. Most nem vagyok biztos benne, ha szükség van a DDR és DDR2 memória Azonban mi van az árak azt várják, hogy fizetnek, ha a RAM-ig, legalább 512 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A 5er és az eBay
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Szóval nem drága. Szeretné, ha a bizalom ebay bár a közösségi számítógép alkatrészek vagy volna jobb venni új
|
|
|
|||
|
|||
|
Én vettem 100 által használt / új részek ki eBay
Vettem egy hangkártyát a Hongkong egyszer 50cent volt borked!
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok majd azt nézd. Nem általában a bizalom ebay az elektromos áruk és alkatrészek
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vettem egy csomó dolgot az eBay-en.
Csak légy óvatos, vásárolhatnak tisztességes eladók / a nagyobb boltokban, és ha kétség merül fel, az felad egy láncszem itt először, hogy egy második véleményt.
|
|
|||
|
|||
|
A legnagyobb online kiskereskedő manapság talán newegg.com. De lenne ellenőrizni a kis számítógépes boltok közelében Önnek, hogy a helyi tulajdonban állnak. Te is nagyon gyakran szuper olcsó cucc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Newegg az USA és Kanada csak
Edit: Avatar Fallout3 nagyszerű játék
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Persze én nézz körül a helyi számítástechnikai üzletekben. Ne bízz eBay, még akkor is, ha az a része nem szállított sérült, 50%-ában valami kap hírnök megjelöl.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Gondolod, hogy az eBay is lehet népszerű, mert ha ez az eset? Mint mondtam korábban már megvásárolta a 100 pont az eBay és tudom, hogy mások volna, mégis csak kapott egy hibás tétel. Ha vásárolni megbízható eladók akkor már nem kell aggódni, mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrizze a visszajelzés ..... egyszerű!