![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רק נחת היה עם מחשב אחר פנטיום 4 מעבד 2.000Gz הבעיה היא שזה רק 256MB של זיכרון RAM. עכשיו אני לא בטוח אם אני צריך DDR או DDR2 זיכרון אולם מה אני צריך את המחירים להיות מצפה לשלם כדי לקבל את זיכרון RAM של לפחות 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א ו 5er eBay
|
| |||
| |||
| אז לא יקרה. האם אתה סומך על אף eBay EC המחשב עם חלקים או שזה היה להיות טוב יותר כדי לקנות את זה חדש |
|
| |||
| |||
| אני קניתי 100 של משומשות / חלקים חדשים מחוץ eBay קנה כרטיס קול של הונג קונג פעם אחת 50cent זה היה borked!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר ייתן לזה להיראות. בדרך כלל אני לא בוטח eBay חשמל עבור סחורה / רכיבים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני קונה הרבה דברים ב eBay. רק תהיה זהיר, לקנות מ הגון מוכרים / חנויות גדולות, ואם יש ספק, לפרסם קישור כאן ראשונים כדי לקבל חוות דעת שנייה.
|
| |||
| |||
| קמעונאי המקוון הגדול ביותר כיום הוא כנראה newegg.com. אבל אני בהחלט מעוניין לבדוק את כל חנויות קטנות ליד המחשב, כי אתה נמצא בבעלות מקומית. במקרים רבים ניתן למצוא דברים זולים במיוחד. |
|
| |||
| |||
| Newegg היא רק ארצות הברית וקנדה עריכה: גלגול Fallout3 משחק נהדר
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כן הייתי להסתכל לעבר החנויות המחשב המקומי. לא לבטוח eBay, גם אם הוא לא חלק shipped שבורים, 50% מהמקרים תקבלו משהו messed up. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם אתה חושב eBay היה להיות פופולרי כמו זה אם זה היה המקרה? כפי שאמרתי קודם לכן יש לי 100 של קנה של פריט מ eBay ואת יודעת של אחרים, כי יש לעשות את אותו הדבר, עדיין יש לי רק אחד קיבל מוצר פגום. אם אתה קונה מ אמין מוכרים אז יש לך אין מה לדאוג, כל שעליך לעשות הוא לבדוק את המשוב ..... קל!