![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko izkrauj ar citu datoru Pentium 4 Procesora 2.000Gz Problēma ir tā ir tikai 256MB RAM. Tagad es neesmu pārliecināts, vai man ir DDR vai DDR2 atmiņas Tomēr kādas ir cenas, es būtu gaidījis jāmaksā, lai saņemtu RAM vismaz līdz 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5er un eBay
|
| |||
| |||
| Tā nav dārga. Vai jūs uzticaties ebay gan ar EK datoru sastāvdaļas vai arī tas labāk nopirkt jaunu |
|
| |||
| |||
| Es nopirku 100 ir lietotas / jaunas daļas off eBay Nopirka skaņas karte no Hong Kong vienreiz 50Cent kas tika borked!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok būs arī tā izskatu. Man parasti nav uzticības ebay par elektropreču / components |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es pērku daudz sīkumi eBay. Tikai esiet uzmanīgi, pērk pienācīgas pārdevējiem / lielāku veikalu, un, ja rodas šaubas, post saite šeit vispirms saņemt otru atzinumu.
|
| |||
| |||
| Lielākais mazumtirgotājs internetā mūsdienās ir iespējams newegg.com. Bet es noteikti pārbaudīt jebkuru mazu datoru veikalos pie jums, ka vietējiem īpašumā. Jūs varat ļoti bieži super lēts stuff. |
|
| |||
| |||
| Newegg ir ASV un Kanādā tikai Edit: Avatar Fallout3 lieliska spēle
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Yeah es paskatos uz vietējā datora veikalos. Neuzticas ebay, pat ja daļa nav piegādāts sadalīts, 50% laiks kaut ko iegūs messed up. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vai jūs domājat, eBay būtu tik populārs, kā tas ir, ja tas tā ir? Kā jau teicu agrāk esmu nopircis 100's of preci no eBay un zina par citiem, ka esam darījuši paši, bet esmu saņēmusi tikai vienu bojātu objektu. Ja jūs pērkat no uzticamiem pārdevējiem, tad Jums nav jāuztraucas, viss, kas Jums jādara, ir pārbaudīt savas atsauksmes ..... vienkārši!
![]() |
|
| Bookmarks |