![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam właśnie wylądował z innego komputera Pentium 4 Procesor 2.000Gz Problemem jest tylko 256 MB pamięci RAM. Teraz nie jestem pewien, czy muszę DDR lub DDR2 Jednak jakie są ceny Byłbym oczekując zapłaty uzyskać RAM do co najmniej 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 5er i eBay
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Więc nie drogie. Czy ufasz eBay choć WE części komputerowe, czy też lepiej byłoby kupować nowe |
|
| |||
| |||
| Mam kupił 100's używanych i nowych części poza serwisem eBay Kupił kartę dźwiękową z Hongkongu raz 50cent, że był borked!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ok będzie to wyglądać. I zwykle nie ebay zaufania dla elektrycznych towarów / komponenty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupić wiele rzeczy w serwisie eBay. Tylko uważaj, kupują od sprzedawców godnej / większych sklepach, a jeśli masz wątpliwości, po pierwsze link tutaj, aby uzyskać drugą opinię.
|
| |||
| |||
| Największym sprzedawcą online dzisiaj jest prawdopodobnie newegg.com. But I would definately sprawdzić małe sklepy komputerowe, które są blisko siebie lokalnych. Można często znaleźć super tanie rzeczy. |
|
| |||
| |||
| Newegg jest tylko USA i Kanada Edycja: Avatar Fallout3 świetna gra
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tak chciałbym rozejrzeć w lokalnych sklepach komputerowych. Nie ufaj eBay, nawet jeśli strony nie jest dostarczany łamane, 50% czasu coś się messed up. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Czy uważasz, eBay byłoby jak popularne jest to, jeżeli tak było? Jak powiedziałem wcześniej Mam kupił na 100 pozycji z serwisu eBay i innych wiem, że zrobiły to samo, ale mam tylko otrzymał jeden wadliwego elementu. Jeśli kupować od zaufanych sprzedawców wtedy nic nam nie grozi, wszystko co musisz zrobić, to sprawdzić swoje opinie ..... proste!