![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost a aterizat cu un alt computer Pentium 4 Processor 2.000Gz Problema este numai a 256 MB de RAM. Acum, nu sunt sigur dacă am nevoie de memorie DDR sau DDR2 Cu toate acestea, care sunt preţurile ar trebui să se aştepte să plătească pentru a obţine RAM de până la cel puţin 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un 5er şi eBay
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Deci, nu scump. Ai încredere în ebay deşi cu CE computer părţi sau ar fi mai bine sa o cumpere noi |
|
| |||
| |||
| Am cumparat de 100 de folosit / noi piese de pe eBay Cumpărat o placă de sunet de la Hong Kong, o dată pentru 50cent, care a fost borked!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bine, va da o privire. Nu sunt de încredere în mod normal Ebay pentru produse electrice / componente |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Îmi cumpăr o multime de chestii de pe eBay. Trebuie doar să ai grijă, cumpăraţi de la vânzătorii decente / magazine mai mari, şi, dacă nu sunteţi sigur, după un link aici pentru prima pentru a obţine un al doilea aviz.
|
| |||
| |||
| Cea mai mare distribuitorul online in ziua de azi este, probabil, newegg.com. Dar, cu siguranţă aş verifica orice computer magazine mici, aproape de tine, care sunt detinute la nivel local. Puteţi găsi cele mai multe ori, chestii super ieftine. |
|
| |||
| |||
| Newegg este în SUA şi Canada numai Editare: Avatar Fallout3 mare joc
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Da, aş uita în jur de magazine la nivel local computer. Nu avea încredere ebay, chiar şi în cazul în care o parte nu este livrat rupt, 50% din timp va lua ceva în bară. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Crezi ca eBay ar fi la fel de populare cum este cazul în care acest lucru a fost cazul? Aşa cum am spus mai devreme am cumparat de 100 de elemente de la eBay şi ştiu de alţii care au făcut la fel, dar am primit doar un element defect. Dacă aţi cumpărat de la vânzătorii de încredere, atunci aveţi de ce să te îngrijorezi, tot ce trebuie să faceţi este să verificaţi lor feedback ..... usor!
![]() |
|
| Marcaje |