![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I bola práve pristál s iným počítačom Pentium 4 Procesor 2.000Gz Problém je, že má iba 256MB RAM. Teraz si nie som istý, či potrebujem DDR alebo DDR2 pamätí však aké sú ceny by som očakával zaplatiť dostať RAM až na najmenej 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 5er a eBay
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Takže nie je drahé. Máte dôveru ebay keď sa ec počítači častí alebo by bolo lepšie kúpiť nový |
|
| |||
| |||
| Som kúpil 100 na použité / nových dielov z eBay Kúpil zvukovú kartu z Hongkongu raz 50cent, že bol borked!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dobre dám to pozrieť. I obyčajne nemajú dôveru eBay pre elektrické tovaru / komponenty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I kúpiť veľa vecí na eBay. Len si dávaj pozor, kupujte od dôstojnej predajcu / väčších obchodov, a je-li na pochybách, post odkaz tu najprv získať druhý názor.
|
| |||
| |||
| Najväčší predajca on-line je v dnešnej dobe asi newegg.com. Ale já bych určite kontrolovať malé počítače obchody blízko vás, ktoré sú lokálne vlastnené. Môžete veľmi často nájsť super lacné veci. |
|
| |||
| |||
| Newegg je iba v USA a Kanade Edit: Avatar Fallout3 skvelá hra
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| No já bych to tu v lokálnom počítači obchody. Nevěřte eBay, aj keď čiastočne nie je dodávaný v členení, 50% času niečo dostane neusporiadaný. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslíte, že eBay by bol obľúbený, pretože je-li to bol prípad? Ako som už povedal predtým, som kúpil 100 z bodu z eBay a viem o ďalších, ktoré majú robiť to isté, ale mám len jeden chybná položka. Ak si kúpite od dôveryhodných predajcov potom ste sa starať o nič, všetko čo musíte urobiť, je skontrolovať svoje námety ..... jednoduché!