![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан био Пристадосмо с другог рачунара Пентиум 4 Процессор 2.000Гз Проблем је једино то има 256МБ РАМ-а. Затим Им 'не сигуран да нама треба ДДР или ДДР2 меморију Међутим оно што су цене сам очекивао да би требало да плате за добити РАМ до најмање 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А 5ер и еБаы
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Па није скупо. Да ли бисте веровати ебаы иако са ец делова рачунара или би га било боље да се купи нови |
|
| |||
| |||
| Ја сам купио 100 година коришћен / нових делова офф еБаы Купио звучну картицу из Хонг Конг једном 50цент која је боркед!
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ок ћу га погледати. ЈА донт 'веровати нормално ебаы за електричне робе / компоненте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могу купити много ствари на еБаы. Само будите опрезни, купите од пристојне продавци / већим продавницама, а ако је у недоумица, посту линк овде да бисте добили прво за другог мишљења.
|
| |||
| |||
| Највећи трговац онлине данас је вероватно неуегг.цом. Али ја би дефинитивно проверити било који рачунар малих дистрибутера у близини да се локално власништву. Можете врло често наћи супер јефтине ствари. |
|
| |||
| |||
| Неуегг је у САД и Канади само Едит: Фаллоут3 Аватар одлична игра
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да бих погледати око на локалном рачунару трговине. Не веровати ебаы, чак и ако је не достављају сломљена, 50% времена нешто ће добити мессед уп. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мислите да би се као еБаы популарна као што је ако се то су слуцају? Као што сам рекао раније сам купио 100 година предмет из еБаы и знали других који су урадили исто, али сам добила само један погрешан предмет. Ако купујете из поузданих продаваца онда немају шта да брине, све што морате да урадите је да проверите њихова реакција ..... једноставно!