![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece başka bir bilgisayar ile toprak edilmiştir Pentium 4 işlemci 2.000Gz Sorun sadece 256MB RAM vardır. Eğer DDR veya DDR2 bellek Ancak benim en az 512 RAM kalkmak için ödeme bekliyorsanız gereken fiyatları da ihtiyaçları Şimdi emin değilim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir 5er ve eBay
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bu yüzden pahalı değildir. Size eBay de AK bilgisayar parçaları ile de olması daha iyi almak için güven misiniz yeni |
|
| |||
| |||
| 100 almış eBay kapalı / yeni parçalar kullanılan's Hong Kong bir kez bu borked olduğunu 50cent için bir ses kartı almış!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam bakın verecektir. Normalde eBay elektrikli eşya için güven yoktur / bileşenler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben eBay bir şeyler bir çok satın alın. Sadece, iyi satıcılar kimden satın / büyük mağazalar ve Emin değilseniz, buraya ilk ikinci bir görüş almak için bir bağlantı sonrası dikkatli olun.
|
| |||
| |||
| En büyük perakendeci çevrimiçi muhtemelen newegg.com günümüzde ise. Ama ben kesinlikle size en yakın yerel ait olan küçük bir bilgisayar mağazasından kontrol ediyorum. Çok sık süper ucuz şeyler bulabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Newegg ABD ve Kanada sadece Düzenle: Avatar Fallout3 büyük oyun
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Evet ben yerel bilgisayar mağazasından civarında gibi görünecektir. Ebay, bile parçası sevk değil, zaman biraz bozuk% 50 güven Don't berbat olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Size eBay Durumun bu gibi bu kadar popüler olacağını düşünüyor musunuz? Ben daha önce ben öğenin's eBay 100 almış ve aynı yaptım başkalarının biliyorum, ama ben yalnızca bir hatalı öğe aldık söyledi. Eğer güvenilir satıcılar sonra sizinle ilgili tüm onların geribildirim ..... kolay olup olmadığını kontrol etmektir endişe yoktur kimden satın!
![]() |
|
| Bookmarks |