![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я тільки що приземлився з іншого комп'ютера
Pentium 4 Processor 2.000Gz Проблема тільки з 256Мб ОЗУ. Тепер я не впевнений, якщо мені потрібна DDR або DDR2 пам'яті Однак якими є ціни буду чекати заплатити, щоб отримати оперативну пам'ять принаймні до 512 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
5er і eBay
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Отже, не дорого. Хочете довіри Ebay хоча і з ЄС частин комп'ютера або було б краще купити новий
|
|
|
|||
|
|||
|
Я купив 100's Of використовували / нових частин Off eBay
Купив звукову карту з Гонконгу раз для 50cent було borked це!
|
|||
|
|||
|
Ok дасть подивитися. Зазвичай я не довіру Ebay для електричних товарів / компоненти
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я купую багато речей на eBay.
Тільки будьте обережні, купувати гідних продавців / великі магазини, а якщо є сумніви, посада посилання тут для першого отримати другу думку.
|
|
|||
|
|||
|
Найбільший роздрібної онлайн на сьогоднішній день є, ймовірно, newegg.com. Але я б точно перевірити будь-які невеликі магазини поряд з вами комп'ютері, локально власності. Ви можете дуже часто знайти супер дешевого матеріалу.
|
|
|
|||
|
|||
|
Newegg є США та Канади
Зміна: Avatar Fallout3 великій грі
|
|||
|
|||
|
Та я дивлюся навколо і місцевих комп'ютерних магазинів. Не довіряйте Ebay, навіть якщо сторони не поставляється Broken, 50% часу щось отримає все змішалося.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Як ви думаєте, eBay був би так популярний, як вона є, якщо б це було так? Як я говорив раніше, я купив 100's пункту з eBay і знаю, що інші робили те ж саме, але я отримав тільки одного несправного елементу. Якщо ви купуєте з надійних продавців то вам не про що турбуватися, все, що вам потрібно зробити, це перевірити свої відгуки ..... просто!