![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички, и въпроса ми е доста просто, бих искал да ми ъпгрейд на процесора с Phenom Quad Core, или тройна ядрото, или може би дори до Phenom 2, бих ако Phenom ще работи по моя дънната платка, това е ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Безжични версия), тя е с AM2 сокет, така че ако си купя phenom ще функционират правилно в моя дънна платка? Ако е така, ще трябва да се актуализира моята BIOS? и ще го загубим някоя скорост? (може да ми дънната платка поддържа със скоростта на процесора?)
Моята версия е BIOS Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (от Еверест) И тук са моите дънни платки спецификации .. Надявам се, че някой може да ми помогне .. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Доколкото знам, че ще се оправи с Phenom AM2 и AM2 + чип. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Моята система: Hybr! Г
|
|
|
|||
|
|||
|
Това е добро, но ще преработвателят се пуска по-високата скорост е възможно? и ще трябва да се актуализира моята BIOS?
Благодаря за отговора ... |
|
|
|||
|
|||
|
Не сте сигурни какво BIOS имате, вашата версия не е това, което сте публикували горе.
http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Отворете BIOS дърво и можете да получите всички BIOS инфо там. |
|
|
|||
|
|||
|
Мисля, че имам "M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603
Актуализация NVMM версия на 4.062.19 " Аз погледнах в деня, в Еверест, 06/27/06 |
|
|
|||
|
|||
|
така че аз трябва да актуализирате BIOS си?
|
|
|
|||
|
|||
|
Евентуално, тяхната документация не е ясно, те казват, че борда ще се пуска всеки AM2 + или AM2 чип.
Купи го и вижте дали той работи, ако не и флаш на BIOS. Или имейл ASUS. |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, благодаря ви за вашата помощ, едно последно нещо, е трудно да се бърз BIOS и има ли шанс нещо да отидете рали погрешно и аз ще трябва да купите нова дънна платка?
|
|
|
|||
|
|||
|
Това е доста чисти напред, ASUS ще предложи някои инструкции с BIOS изтегляне.
Да неща могат да се объркат, и ако го направя ще убие mobo, че каза, че никога не са имали проблем. |
|
|
|||
|
|||
|
ОК thnk ви много за помощта (Надявам се да не се убива ми дънната платка)
|