![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, i můj dotaz je velice jednoduchý, chtěl bych upgrade mého CPU na Phenom Quad Core nebo Triple jádro, nebo možná i na Phenom 2, i když by Phenom bude fungovat na mé desce, je to ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless Edition), má socket AM2, takže pokud si koupit phenom bude fungovat na mé desce? Pokud ano, budu muset aktualizovat BIOS můj? a bude ji ztratili jakoukoli rychlost? (může moje deska držet krok s rychlostí procesoru?) Moje BIOS verze Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (z Everestu) A tady jsou mé základní desky specifikace .. Doufám, že mi někdo pomůže .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Pokud vím budete v pohodě s jakoukoli Phenom AM2 a AM2 + čip. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je dobrý, ale bude procesor běžet na nejvyšší otáčky je to možné? a budu muset aktualizovat BIOS můj? Díky za odpověď ... |
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, co BIOS jste, že vaše verze není co posta výše. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Otevřete BIOS stromů a můžete dostat všechny BIOS info zde. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že jsem dostal, 'M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603 Update NVMM verze 4.062.19 ' Podívala jsem se na den, Everest, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| tak i potřebu aktualizovat BIOS můj? |
|
| |||
| |||
| Možná, jejich dokumentace není jasné, říkají desce poběží každém AM2 + nebo AM2 čipu. Kup si to a zjistit, jestli je v rozporu, pokud není flash BIOS. Nebo e-mailem ASUS. |
|
| |||
| |||
| Dobře, děkuji vám za vaši pomoc, poslední věc, je to těžké flash systému BIOS a je nějaká šance, co by mohlo jít rally špatné a budu muset koupit novou desku? |
|
| |||
| |||
| Je to docela rovně vpřed, ASUS se bude nabízet některé pokyny se BIOS download. Ano, co může pokazit, a pokud to bude zabít mobo, řekl, že jsem nikdy neměl problém. |
|
| |||
| |||
| ok thnk vám děkuji za vaši pomoc (Doufám, že to není zabít mou desku) |