![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σε όλους, αλλά η ερώτησή μου είναι πολύ απλό, θα ήθελα να μου αναβάθμιση CPU σε Phenom Quad Core, ή Τριπλό πυρήνα ή ίσως ακόμη και σε μια Phenom 2, θα ήθελα αν θα Phenom εργασιών της μητρικής κάρτας μου, πρόκειται για μια ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless έκδοση) και έχει, συνεπώς, AM2 socket, οπότε αν πάρω μία phenom θα λειτουργήσει σωστά σε μητρική πλακέτα μου; αν ναι θα πρέπει να ενημερώσετε το BIOS; και θα χάσει κάθε ταχύτητα; (μητρική μου μπορεί να συμβαδίζουν με την ταχύτητα του επεξεργαστή;)
Η έκδοση του BIOS είναι Φοίνιξ - AwardBIOS v6.00PG (από Everest) Και εδώ είναι μου Μητρικές προδιαγραφές .. Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει .. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Απ 'όσο γνωρίζω θα είστε καλά με οποιοδήποτε Phenom AM2 ή AM2 + τσιπ. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό είναι καλό, αλλά θα τρέχει ο επεξεργαστής σε υψηλότερη ταχύτητα είναι δυνατόν; και θα πρέπει να ενημερώσετε το BIOS;
Ευχαριστώ για την απάντηση ... |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είστε σίγουροι για αυτό που έχετε BIOS, την έκδοση δεν είναι αυτό που δημοσιεύτηκε παραπάνω.
http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Ανοίξτε το BIOS δέντρο και μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες του BIOS εκεί. |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι έχεις, «M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603
Ενημέρωση NVMM έκδοση σε 4.062.19 " Κοίταξα την ημερομηνία, το Everest, 06/27/06 |
|
|
|||
|
|||
|
Κι εγώ πρέπει να ενημερώσετε το BIOS;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενδεχομένως, τα έγγραφα δεν είναι σαφής, λένε ότι το συμβούλιο θα εκτελείται κάθε AM2 + ή AM2 τσιπ.
Αγοράστε αυτό και να δούμε αν λειτουργεί, αν δεν το BIOS. Ή στείλτε email ASUS. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, ένα τελευταίο πράγμα, είναι δύσκολο να flash του BIOS και υπάρχει πιθανότητα κάτι μπορεί να πάει λάθος ράλι και θα πρέπει να αγοράσουν μια νέα μητρική πλακέτα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι αρκετά απλό, ASUS θα προσφέρει κάποιες οδηγίες με το BIOS κατεβάσετε.
Ναι τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και αν το κάνουμε θα σκοτώσει το mobo, είπε ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα. |
|
|
|||
|
|||
|
ok thnk you very much για τη βοήθειά σας (ελπίζω να μην σκοτώσουν μου μητρική πλακέτα)
|