![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi svatko, i moje pitanje je prilično jednostavan, želio bih nadograditi moje CPU za Phenom Quad Core, ili Triple core ili možda čak i do Phenom 2, ja bi ako bi Phenom rad na moje matične ploče, to je ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless izdanje), on ima Socket AM2, tako ako ja kupiti phenom će ispravno raditi na svojoj matičnoj ploči? ako je tako ću trebati ažurirati moj BIOS? i da će ga izgubiti bilo koju brzinu? (može moja matična ploča pratiti brzinu CPU?) Moja verzija BIOS je Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (od Everest) I tu su moje Matične ploče specifikacije .. Nadam se da netko može pomoć mene .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Dug kao JA znati da ćete biti u redu s bilo Phenom AM2 + AM2 ili čip. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je dobro, ali će procesor raditi na to je najviša moguća brzina? i ja ću trebati ažurirati moj BIOS? Hvala za odgovor ... |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni što BIOS imate, vaša verzija nije ono što posted gore. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Otvori BIOS stabla, a možete dobiti sve informacije BIOS tamo. |
|
| |||
| |||
| Mislim da sam dobila, "M2N32-SLI Deluxe BIOS-0603 Update NVMM verzija za 4.062.19 ' Gledam na dan, u Everest, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| tako mi je potrebna kako bi ažurirali moj BIOS? |
|
| |||
| |||
| Possibly, njihova dokumentacija nije jasno, kažu odbora će se izvoditi bilo kakve AM2 + AM2 ili čip. Kupi ga i vidjeti ako to traje, ako ne i flash BIOS. ASUS ili email. |
|
| |||
| |||
| Ok, hvala vam na pomoći, jedna stvar, teško je to jedan flash BIOS-a nema šanse nešto može poći krivo rally i ja ću morati kupiti novu matičnu ploču? |
|
| |||
| |||
| To je prilično ravno naprijed, ASUS će ponuditi neke upute sa BIOS download. Da stvari mogu poći krivo, i ako oni to učiniti će ubiti mobo, rekao sam da se nikada nije imao problema. |
|
| |||
| |||
| ok thnk vam hvala na pomoći (nadam se ne ubije moje matične ploče) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU Q8200 će raditi s mojim Foxconn PT8907MB-2.0-8ERS2H matične ploče | Martyok | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 4. lipnja 2009 05:44 |
| Odluka CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 26. svibanj 2009 18:32 |
| Matična ploča ne žele Surađujte s Nvidia Cards više! | dmdougie | CPU, Matične ploče i RAM | 22 | 6. svibanj 2009 08:22 |
| Hoće Nvidia Geforce 8500 GT Rad u Asus M3A78 EM matična ploča? | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18. ožujak 2009 20:10 |
| Hoće li 680i Volt Reg Vodeni Blokiraj rad s 780i matične ploče? | Compasky | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 9. ožujak 2008 11:41 |
| Thread Tools | |
| |