![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia mindenki, és a kérdésem elég egyszerű, szeretnék upgrade my CPU egy Phenom Quad Core, vagy egy hármas mag vagy akár a Phenom 2, i lenne ha Phenom lenne az én alaplap, ez egy ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless kiadás), meg egy AM2 foglalat, így, ha veszek egy jelenség fog működni az én alaplap? Ha így lesz szükség frissíthetem BIOS? és elveszítik azt a sebességet? (alaplap én is lépést tart a sebesség a CPU?) Az én BIOS-verzió a Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (az Everest) És itt vannak a Alaplapok leírások .. Remélem valaki tud segítsen nekem .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Amennyire én tudom, hogy lesz olyan Phenom AM2 vagy AM2 + chip. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ez jó, de a processzor üzemel, hogy a lehetséges legnagyobb sebessége? és szükségem van a BIOS-t frissíteni? Köszi a választ ... |
|
| |||
| |||
| Nem tudja, mit BIOS van, a változat még nem hirdették, amit fent. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Nyissuk meg a BIOS-fa és kaphat a BIOS info ott. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603 Frissítés NVMM verziót 4.062.19 " Megnéztem a dátumot, az Everest, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| Nekem is kell frissíteni a BIOS? |
|
| |||
| |||
| Lehetséges, hogy a dokumentáció nem egyértelmű, azt mondják, hogy az igazgatótanács fog futni AM2 + és AM2 chip. Megvenni, és ha az fut, ha nem a flash BIOS. Vagy e-mailben ASUS. |
|
| |||
| |||
| Ok, köszönöm a segítséget, az egyik utolsó dolog, hogy nehéz a Flash BIOS és van-e esély valami baj lehet menni rally, és én is vásárolni egy új alaplap? |
|
| |||
| |||
| Ez meglehetősen egyenesen előre, ASUS kínálnak majd néhány utasítást a BIOS letöltés. Igen rossz dolog lehet menni, és ha nem fogja megölni a mobo, hogy azt mondta, még soha nem volt probléma. |
|
| |||
| |||
| OK thnk akkor nagyon sok a segítséget (remélem nem megölni én alaplap) |