![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, גם על השאלה שלי היא די פשוטה, אני רוצה לשדרג ל CPU שלי Phenom Quad Core, או משולש ליבות או אולי אפילו Phenom א 2, אם הייתי Phenom יעבוד על לוח האם שלי, זהו ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless Edition), יש לה חור AM2, אז אם אני קונה phenom האם זה עובד כראוי על לוח האם שלי? אם כך אני צריך לעדכן את ה-BIOS? ויהיה כל זה לאבד מהירות? (לוח האם שלי יכול להחזיק מעמד עם מהירות של מעבד?) גירסת ה-BIOS שלי הוא הפניקס - AwardBIOS v6.00PG (מ everest) והנה שלי motherboards מפרט .. אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
ככל שאני יודע שאתה תהיה בסדר עם כל Phenom AM2 או AM2 + צ 'יפ. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| זה טוב, אבל האם המעבד להריץ עליו את המהירות הגבוהה ביותר האפשרית? וכן, אני צריך לעדכן את ה-BIOS? תודה על תגובה ... |
|
| |||
| |||
| לא בטוח מה יש לך ב-BIOS, הגירסה שלך היא לא מה שמפורסם לעיל. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe פתח את ה-BIOS העץ ואתה יכול לקבל כל מידע שיש ב-BIOS. |
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש לי, 'M2N32-SLI Deluxe-BIOS 0603 עדכונים NVMM גרסה 4.062.19 ' הסתכלתי על תאריך, ב everest, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| אז האם אני צריך לעדכן את ה-BIOS? |
|
| |||
| |||
| ייתכן תיעוד שלהם אינה ברורה, הם אומרים את לוח יפעלו כל AM2 + AM2 או הצ 'יפ. לקנות את זה ולראות אם זה פועל, אם לא פלאש ה-BIOS. או בדוא"ל ASUS. |
|
| |||
| |||
| טוב, תודה על העזרה, דבר אחד אחרון, זה קשה Flash ו-BIOS האם יש סיכוי שאולי משהו לא בסדר ללכת להזעיק ואני יצטרך לקנות לוח האם החדש? |
|
| |||
| |||
| זה די ישר קדימה, ASUS יציע עם כמה הנחיות להוריד את ה-BIOS. כן דברים יכול להשתבש ואם הם עושים את זה יהרוג את mobo, אמר כי מעולם לא היתה בעיה. |
|
| |||
| |||
| אישור thnk you very much for your help (אני מקווה שאני לא הורג את לוח האם) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם עבודה עם מעבד Q8200 שלי Foxconn PT8907MB-2.0-8ERS2H לוח האם | Martyok | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | 4th יוני 2009 05:44 |
| החלטת CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 26 במאי 2009 18:32 |
| לוח האם לא לרצות לעבוד עם כרטיסי Nvidia יותר! | dmdougie | CPUs, Motherboards & RAM | 22 | 6 מאי 2009 08:22 |
| האם Nvidia Geforce 8500 GT העבודה של לוח האם ASUS M3A78 EM? | P5200 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 18 מרץ 2009 20:10 |
| האם 680i volt רג המים חסום 780i עבודה עם לוח האם? | Compasky | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 9th מרץ 2008 11:41 |
| שרשרת כלים | |
| |