![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everybody, arī mans jautājums ir diezgan vienkāršs, es vēlētos uzlabot manu CPU ar Phenom Quad Core, vai Triple Core vai varbūt pat Phenom 2, i būtu, ja Phenom darbosies manā mātesplatē, tas ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless izdevums), tas ir AM2 ligzda, tādēļ, ja es pērku parādība būs tas darbojas pienācīgi manā mātesplatē? ja tā man nepieciešams atjaunināt savu BIOS? un vai to zaudē visus ātruma? (manas mātesplates līdzi ar ātrumu CPU?)
Mans BIOS versija ir Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (no Everest) Un šeit ir manas motherboards specifikācijas .. Es ceru, ka kāds varētu man palīdzēt .. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Cik es zinu, jūs būsiet soda ar jebkuru Phenom AM2 vai AM2 + mikroshēmā. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Mana sistēma: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir labi, bet procesors darbojas pie tā ir vislielākais ātrums ir iespējams? un man ir nepieciešams atjaunināt savu BIOS?
Paldies par atbildi ... |
|
|
|||
|
|||
|
Nav pārliecināts, ko BIOS Jums ir jūsu variants nav tas, ko esat ievietojis iepriekš.
http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Open BIOS koku un jūs varat iegūt visu BIOS info tur. |
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka es saņēmu, "M2N32-SLI Deluxe BIOS 0.603
Update NVMM versiju, lai 4.062.19 " Es paskatījos datums, Everest, 06/27/06 |
|
|
|||
|
|||
|
so do i need to update my BIOS?
|
|
|
|||
|
|||
|
Iespējams, to dokumentācija nav skaidrs, viņi saka padome darbosies jebkurā AM2 vai AM2 mikroshēmā.
Iegādāties un paskatīties, vai iet, ja ne flash BIOS. Vai e-pastu ASUS. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, thank you for your help, viens pēdējā lieta, tas ir grūti flash BIOS un ir kāda iespēja kaut ko varētu iet rallija nepareizi, un man būs pirkt jaunu mātesplati?
|
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir diezgan taisni uz priekšu, ASUS piedāvās dažas ar BIOS lejupielādes instrukcijas.
Jā lietas var noiet greizi, un, ja viņiem tas nogalināt MOBO, ka teica man nekad nav bijušas problēmas. |
|
|
|||
|
|||
|
ok thnk you very much for your help (i hope i don't kill my motherboard)
|