![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, również moje pytanie jest bardzo proste, chciałbym, aby uaktualnić do mojego procesora Phenom Quad Core, lub trzyosobowe podstawowych lub może nawet do Phenom 2, i jeśli będzie Phenom będzie działać na mojej płyty głównej, jest to ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless Edition), ma gniazdo AM2, więc jeśli mogę kupić phenom będzie działać prawidłowo na mojej płyty głównej? jeśli tak będzie i trzeba zaktualizować BIOS? i będzie to traci prędkość? (moja płyta główna może nadążyć z prędkością procesora?) Moja wersja jest Phoenix BIOS - AwardBIOS v6.00PG (od Everest) A tu są moje płyty główne specyfikacji .. Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
O ile wiem będziesz grzywny z wszelkimi Phenom AM2 i AM2 + chip. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To dobrze, ale będzie procesor uruchomić go na najwyższe możliwe prędkości? i będzie trzeba zaktualizować BIOS? Dziękujemy za odpowiedź ... |
|
| |||
| |||
| Nie wiesz, co masz BIOS, twoja wersja nie jest co wysłana powyżej. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Otwórz BIOS i drzewa można uzyskać wszystkie informacje tam BIOS. |
|
| |||
| |||
| I think I got "M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603 Aktualizacja NVMM do wersji 4.062.19 " Spojrzałem na datę, w Everest, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| tak Czy muszę zaktualizować BIOS? |
|
| |||
| |||
| Ewentualnie, ich dokumentacji nie jest jasne, to znaczy pokładzie będzie uruchomić dowolną AM2 + i AM2 chip. Kup i zobacz czy to działa, jeśli nie systemu BIOS. Lub e-mail firmy ASUS. |
|
| |||
| |||
| Ok, dziękuję za pomoc, jeden Ostatnią rzeczą, jest to trudne do flash systemu BIOS i istnieje szansa coś może pójść źle wiecu i będę musiał kupić nową płytę? |
|
| |||
| |||
| Jest to dość proste, ASUS oferuje kilka instrukcji BIOS pobrania. Tak, wszystko może pójść źle, a jeśli robią to zabić Mobo, powiedział, że nigdy nie miała problemu. |
|
| |||
| |||
| ok thnk you very much for your help (Mam nadzieję, nie zabijaj mojej płyty głównej) |