![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max toată lumea, şi întrebarea mea este destul de simplu, i-ar plăcea să faceţi upgrade de procesor pentru a-mi un Phenom Quad Core, sau de un triplu de bază sau, poate, chiar şi la un Phenom 2, i-ar dacă Phenom ar munca mea de pe placa de bază, este un ASUS M2N32 - SLI Deluxe (Wireless editie), are un socket AM2, aşa că, dacă i cumpăr un phenom va funcţiona corect pe placa de bază? dacă acest lucru va am nevoie pentru a actualiza BIOS-ul meu? şi-l va pierde orice viteza? (poate-mi placa de bază ţine pasul cu viteza de CPU?) BIOS-ul meu este versiunea Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (de la Everest) Şi aici îmi sunt Placi de baza specificaţiile .. Sper ca cineva ma poate ajuta .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Din câte ştiu, va fi bine cu orice Phenom AM2 + sau AM2 chip. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Asta e bine, dar va rula la procesor este cea mai mare viteza posibila? Voi avea nevoie şi de a actualiza BIOS-ul meu? Mulţumesc pentru răspuns ... |
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur ce ai BIOS-ul, versiunea dvs. nu este ceea ce ai postat mai sus. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Deschidere a BIOS-ului copac şi puteţi obţine toate BIOS-ul info acolo. |
|
| |||
| |||
| Cred ca am, "M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603 Update NVMM versiune a 4.062.19 " M-am uitat la data, în Everest, 06.27.06 |
|
| |||
| |||
| Şi eu trebuie să actualizaţi BIOS-ul meu? |
|
| |||
| |||
| Eventual, documentaţia lor nu este clară, se spune de bord va rula orice AM2 + sau AM2 chip. Cumpara-l si vezi daca nu mai rămâne, dacă nu chiar de aprindere a BIOS-ului. E-mail sau ASUS. |
|
| |||
| |||
| Ok, multumesc pentru ajutor, de un ultim lucru, este greu de flash un BIOS şi nu este nici o şansă de du-te-ar putea readuce la viaţă ceva în neregulă şi va trebui să-i cumpăr o noua placa de bază? |
|
| |||
| |||
| Este destul de drept înainte, ASUS va oferi câteva instrucţiuni cu BIOS download. Da lucruri pot merge prost şi, dacă acestea nu se va omori pe mobo, a spus că nu am mai avut o problema. |
|
| |||
| |||
| ok thnk foarte mult pentru ajutor (Sper să nu-mi placa de bază ucide) |
![]() |
|
| Marcaje |