![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, aj môj dotaz je veľmi jednoduchý, chtěl bych upgrade môjho CPU na Phenom Quad Core alebo Triple jadro, alebo možno aj na Phenom 2, aj keď by Phenom bude fungovať na mojej doske, je to ASUS M2N32 -- SLI Deluxe (Wireless Edition), má socket AM2, takže ak si kúpiť phenom bude fungovať na mojej doske? Ak áno, budem musieť aktualizovať BIOS môj? a bude ju stratili akúkoľvek rýchlosť? (môže moje doska držať krok s rýchlosťou procesora?) Moja BIOS verzie Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (z Everestu) A tu sú moje základné dosky špecifikácie .. Dúfam, že mi niekto pomôže .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Pokiaľ viem bude v pohode s akoukoľvek Phenom AM2 a AM2 + čip. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je dobrý, ale bude procesor bežať na najvyššie otáčky je to možné? a budem musieť aktualizovať BIOS môj? Vďaka za odpoveď ... |
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, čo BIOS ste, že vaša verzia nie je čo posta vyššie. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Otvorte BIOS stromov a môžete dostať všetky BIOS info tu. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že som dostal, 'M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603 Update NVMM verzia 4.062.19 ' Pozrela som sa na deň, Everest, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| tak aj potrebu aktualizovať BIOS môj? |
|
| |||
| |||
| Možná, ich dokumentácie nie je jasné, hovoria desce poběží každom AM2 + alebo AM2 čipu. Kup si to a zistiť, či je v rozpore, ak nie je flash BIOS. Alebo e-mailom ASUS. |
|
| |||
| |||
| Dobre, ďakujem vám za vašu pomoc, posledná vec, je to ťažké flash systému BIOS a je nejaká šanca, čo by mohlo ísť rally zlé a budem musieť kúpiť novú dosku? |
|
| |||
| |||
| Je to docela rovno vpred, ASUS sa bude ponúkať niektoré pokyny sa BIOS download. Áno, čo môže pokazit, a ak to bude zabiť Mobo, povedal, že som nikdy nemal problém. |
|
| |||
| |||
| ok thnk vám ďakujem za vašu pomoc (Dúfam, že to nie je zabiť moju dosku) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bude Q8200 CPU prácu s mojí Foxconn PT8907MB-2.0-8ERS2H Motherboard | Martyok | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 4. júna 2009 05:44 |
| Rozhodnutie CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 26. mája 2009 18:32 |
| Desce Nie chcú prácu s Nvidia karty už! | dmdougie | Procesory, základné dosky & RAM | 22 | 6. mája 2009 08:22 |
| Bude Nvidia Geforce 8500 GT prácu v Základná doska Asus M3A78 EM? | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. marca 2009 20:10 |
| Bude 680i Volt Reg Vodné Blok pracovať s 780i desku? | Compasky | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 9. Marec 2008 11:41 |
| Thread Tools | |
| |