![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок свако, и моје питање је прилично једноставан, желео бих надоградити моје ЦПУ за Пхеном Куад Цоре, или Трипле цоре или можда чак и до Пхеном 2, ја би ако би Пхеном рад на моје матичне плоче, то је Асус М2Н32 -- сли Делуксе (Уирелесс издање), он има соцкет АМ2, тако ако ја купити пхеном ће исправно радити на својој матичној плочи? ако је тако ћу требати модернизирати мој БИОС? и да ће га изгубити било коју брзину? (може моја матична плоча пратити брзину ЦПУ?) Моја верзија БИОС је Пхоеникс - АуардБИОС в6.00ПГ (од Еверест) И ту су моје Матичне плоче спецификације .. Надам се да неко може помоћ мене .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Дуг као ЈА кноткле да ћете бити у реду са било Пхеном АМ2 + АМ2 или чип. хттп://ууу.ебуыер.цом/сеарцх?сорт=пр...имит=10&паге=1 Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| То је добро, али ће процесор радити на то је највиша могућа брзина? и ја ћу требати модернизирати мој БИОС? Хвала за одговор ... |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни шта БИОС имате, ваша верзија није оно што постед горе. хттп://суппорт.асус.цом/доунлоад/доу...2-СЛИ% 20Делуксе Отвори БИОС стабла, а можете добити све информације БИОС тамо. |
|
| |||
| |||
| Мислим да сам добила, "М2Н32-сли Делуксе БИОС-0603 Упдате НВММ верзија за 4.062.19 ' Гледам на дан, у Еверест, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| тако ми је потребна како би ажурирали мој БИОС? |
|
| |||
| |||
| Поссиблы, њихова документација није јасно, кажу одбора ће се изводити било какве АМ2 + АМ2 или чип. Купи га и видети ако то траје, ако не и фласх БИОС. Асус или емаил. |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала вам на помоћи, једна ствар, тешко је то један фласх БИОС-а нема шансе нешто може поћи криво раллы и ја ћу морати купити нову матичну плочу? |
|
| |||
| |||
| То је прилично равно напред, Асус ће понудити неке упутства са БИОС доунлоад. Да ствари могу поћи криво, и ако они то учинити ће убити мобо, рекао сам да се никада није имао проблема. |
|
| |||
| |||
| ок тхнк вам хвала на помоћи (надам се не убије моје матичне плоче) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ К8200 ће радити са мојим Фоксцонн ПТ8907МБ-2.0-8ЕРС2Х матичне плоче | Мартыок | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 4. јуна 2009 05:44 |
| Одлука ЦПУ - АМД Пхеном 9950 / Пхеном 720 | ксЗоДиАЦкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 мај 2009 18:32 |
| Матична плоча не желе Сарађујте са НВИДИА Цардс више! | дмдоугие | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 22 | 6 мај 2009 08:22 |
| Хоће НВИДИА ГеФорце 8500 ГТ Рад у Асус М3А78 ЕМ матична плоча? | П5200 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 18 март 2009 20:10 |
| Хоће ли 680и Волт Рег Водени Блокирај рад са 780и матичне плоче? | Цомпаскы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 9 март 2008 11:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |