![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, а моє запитання є досить простим, я б хотів, щоб оновити процесора Phenom Quad Core, або Triple-Core або, може бути навіть 2 Phenom, я б, якби Phenom буде працювати на моїй материнській платі, то ASUS M2N32 -- SLI Deluxe (Wireless Edition), вона має Socket AM2, так що якщо я куплю Phenom це буде працювати належним чином на моїй материнській платі? Якщо так буде Мені потрібно оновити BIOS? і чи буде вона втратить будь-якій швидкості? (може моя материнська плата в ногу зі швидкістю процесора?) Моя версії BIOS Phoenix - AwardBIOS v6.00PG (від Еверест) І тут мої материнські плати Специфікації .. Я сподіваюся, хтось може мені допомогти .. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Наскільки я знаю, що ви будете добре з будь-яким Phenom AM2 або AM2 + чіп. http://www.ebuyer.com/search?sort=pr...imit=10&page=1 Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Це добре, але буде працювати на процесорі це висока швидкість можливо? і мені потрібно оновити BIOS? Спасибо за ответ ... |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що BIOS у вас є, ваша версія не те, що попереднє повідомлення. http://support.asus.com/download/dow...2-SLI% 20Deluxe Відкрийте дерево BIOS, і ви можете отримати всю інформацію BIOS там. |
|
| |||
| |||
| Мені здається, я отримав, 'M2N32-SLI Deluxe BIOS 0603 Update NVMM версію 4.062.19 ' Я подивився на дату, на Еверест, 06/27/06 |
|
| |||
| |||
| так що мені потрібно оновити BIOS? |
|
| |||
| |||
| Можливо, їх документації не ясно, кажуть, що Рада буде працювати будь-яка AM2 + і AM2 чіпів. Придбати його і подивитися, якщо вона працює, якщо не Flash BIOS. Або по електронній пошті ASUS. |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую вам за вашу допомогу, одне остання справа, це важко Flash BIOS і чи є шанс, що щось може піти не так і акції, мені доведеться купити нову материнську плату? |
|
| |||
| |||
| Це досить прямо вперед, ASUS пропонуватиме деякі команди під час завантаження BIOS. Так-то може піти не так і якщо вони роблять це вб'є плат, який сказав, що я ніколи не був проблемою. |
|
| |||
| |||
| OK thnk вам спасибі за вашу допомогу (сподіваюся, я не вбив мою материнську плату) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи буде робота Q8200 процесор з моєї Foxconn PT8907MB-2.0-8ERS2H материнських плат | Martyok | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 4 червня 2009 05:44 |
| Рішенням процесор - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 26 травня 2009 18:32 |
| Материнська плата не хоче працювати з Nvidia картки вже! | dmdougie | Процесори, материнські плати RAM & | 22 | 6 травня 2009 08:22 |
| Чи буде NVIDIA GeForce 8500 GT Робота в Asus M3A78 Е. материнська плата? | P5200 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 березня 2009 20:10 |
| Буде 680i Volt Reg Вода заблокувати роботу з 780i материнської плати? | Compasky | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 9 березня 2008 11:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |