![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Аз вече имам охладител в колата, някой може да ми кажете дали това охладител ще имате достатъчно клирънс на тази дънна платка? Имам пълен размер ATX случай, че ще се справим с дълбочина на охладител. Мисля, че ще покрие първите 2 овен слотове, но аз мисля, че ще изчисти останалите две, кой да имате някакви мнения? Да, осъзнавам, че просто гледате снимки е трудно да се каже със сигурност. Благодаря за всички мнения! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 69 за CPU охладител? Просто купя Xigmatek половин цена ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здравей Carbon, те са тези в новите яйцето? причината да попитам аз съм също така, да има Plextor DVD горелка в моята кола. Имате ли модел # или линк към хладилника? Благодарение Отново сте голяма помощ! Също така, в моето място, удари 85 градуса на въздуха вървят, затова Аз се боя от запасите охладител този смешен лятото. |
|
| |||
| |||
| А, намерих го! Благодаря много. |
|
| |||
| |||
| Взимам това много, по-лесно да се инсталират по този начин.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| ОК, този охладител не е всяка по-голяма тогава охладител капитана е то? |
|
| |||
| |||
| Това е много по-малък. И пропускай скоба, извинявай, че е за 775. AM2 трябва да се оправя без него.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Звучи добре! Ще отида и ще се премахне скоба и място моя заповед. Много благодаря! |