![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Já už mám chladiče v košíku, můžete mi někdo říct, pokud tento chladič bude mít dost odbavení na této desce? Mám plné velikosti ATX případě, že se postará o hloubce chladiče. Myslím, že se budou týkat první 2 ram sloty, ale myslím, že to bude jasné, že další dvě, někdo mít názory? Ano, uvědomuji si, že právě prohlížíte fotografie je to těžké říct jistě. Díky za jakékoliv názory! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 69 dolarů na CPU chladiče? Stačí koupit Xigmatek za poloviční cenu ..
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Carbon, mají tyto nové vajíčko? je důvod, proč jsem se zeptat jsem také mají Plextor DVD vypalovačku v mém košíku. Máte model # nebo odkaz na chladič? Díky Opět máte velkou pomoc! také ve mně, to hity 85 stupňů se vzduchem běží, proto jsem strach ze zásobního chladič této nadcházející léta. |
|
| |||
| |||
| Aha, našel jsem to! díky moc. |
|
| |||
| |||
| Získat tento i jednodušší způsob, jak nainstalovat.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ok, tento chladič není žádné větší pak chladiče velitel je to? |
|
| |||
| |||
| Je mnohem menší. A přeskočit třídu, sorry, to je o 775. AM2 třeba pokutu bez ní.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Zní to dobře! Půjdu a vyjměte držák a místo mé objednávky. Mockrát děkuji! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Asus M3A78-EM Motherboard Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 14. srpen 2009 12:28 |
| ASUS M3a78-em Usb Myš Problem | pdljmpr | Obecné Hardware Chat | 3 | 18. duben 2009 18:23 |
| Bude Nvidia Geforce 8500 GT práci v Základní deska Asus M3A78 EM? | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. března 2009 20:10 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans | Ozzie82 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 28. únor 2009 15:43 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Tichý Možnost Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27 únor 2009 13:36 |
| Thread Nástroje | |
| |