![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Έχω ήδη δροσερότερες στο καλάθι, μπορεί κανείς να μου πει αν αυτό θα έχει αρκετά δροσερότερες εκκαθάρισης μητρική πλακέτα για αυτό; Έχω ένα πλήρες μέγεθος ATX περίπτωση που θα χειριστεί το βάθος του ψυγείου. Πιστεύω ότι θα καλύψει τις πρώτες 2 ram slots, αλλά, πιστεύω ότι θα καθαρίσουν τις άλλες δύο, ο καθένας έχει γνώμη; Να κάνω, συνειδητοποίησα ότι απλώς κοιτάζοντας φωτογραφίες είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά. Ευχαριστώ για τυχόν γνώμες! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 69 για ένα CPU cooler; Μόλις αγοράσετε ένα Xigmatek για το ήμισυ της τιμής ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γεια άνθρακα, έχουν γι 'αυτό σε αυτές τις νέες αβγό; ο λόγος που ζητώ είναι, επίσης, έχουν Plextor DVD burner στο καλάθι μου. Έχετε ένα μοντέλο # ή σύνδεση με το ψυχρό; Ευχαριστώ και πάλι είστε μεγάλη βοήθεια! Επίσης, στη θέση μου, θα χτυπά 85 βαθμούς με τη λειτουργία του αέρα γι 'αυτό φοβάμαι του αποθέματος αυτού του ψυγείου που έρχονται το καλοκαίρι. |
|
| |||
| |||
| Α, το βρήκα! Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Παίρνω αυτό επίσης, πιο εύκολο να εγκαταστήσει αυτόν τον τρόπο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| ok, αυτό δεν είναι cooler κάποιο ευρύτερο τότε η Cooler Master είναι; |
|
| |||
| |||
| Είναι πολύ μικρότερη. Και παραλείψετε την ψαλίδα, συγγνώμη, αυτό είναι για 775. AM2 πρόστιμο θα πρέπει να είναι χωρίς αυτό.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται καλό! Θα πάω και να αφαιρέσετε το βραχίονα και τον τόπο μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! |