![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Već imam u košaricu hladnjak, može bilo tko reći mene ako ovaj hladnjak će imati dovoljno za čišćenje na ovoj matičnoj ploči? Imam pune veličine ATX slučaju koji će obraditi dubini hladnjak. Mislim da će pokrivati prvi 2 ram utore ali, mislim da je jasno da će druga dva, bilo tko imati bilo koji mišljenja? Učiniti, shvati da samo gledajući fotografije teško je reći za sigurno. Hvala za bilo koju mišljenja! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 69 za CPU hladnjak? Dovoljno je kupiti Xigmatek za pola cijene ..
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi Carbon, da li su one na novoj jaje? razlog Pitam se i ja, imaju Plextor DVD burner u moju košaricu. Imate li model # ili link na hladnjak? Hvala Opet si velik pomoć! Također, u mom mjestu, on hits 85 stupnjeva sa zrakom prikazivati zato Bojim se zalihe hladnjaci ovaj dolazak ljeta. |
|
| |||
| |||
| Ah, to sam našla! puno hvala. |
|
| |||
| |||
| Dobiti ovo previše, lakše instalirati taj način.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ok, to nije bilo koji hladnjak veće onda hladnjaci majstor je to? |
|
| |||
| |||
| To je znatno manje. I preskočiti zagrada, Nažalost, to je za 775. AM2 bi trebalo biti u redu bez njega.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| zvuci dobro! Ja ću otići i maknuti zagrada i mjesto moja narudžba. Puno ti hvala! |