![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Aš jau aušintuvas iš vežimėlio, gali kas nors pasakyti, jei tai aušintuvas bus pakankamai atstumas apie šią plokštę? Aš visą dydį ATX atveju, jei bus su šaldymo gylis. Manau, ji bus taikoma pirmą 2 RAM Slots, bet, manau, bus aišku, kiti du, bet jokių nuomonių? Aš, suprantu, kad tiesiog pažvelgti į nuotraukas sunku pasakyti tiksliai. Ačiū už nuomones! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už CPU COOLER 69 $? Tiesiog pirkti Xigmatek už pusę kainos ..
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi Carbon, jie turi kokios naujos kiaušinis? Todėl aš prašau, Aš taip pat, kad Plextor DVD įrašymo į mano krepšelį. Ar turite pavyzdį # arba nuorodą į aušintuvas? Dar kartą ačiū jums labai padėti! pat, mano vieta, ji Hits 85 laipsnių oro rodyti That's why I am afraid of stock aušintuvas šių metų vasarą. |
|
| |||
| |||
| Ah, I found it! Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Gauti šitas taip pat lengviau įdiegti, kad taip.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Gerai, tai aušintuvo nėra jokių didesnių tada Cooler Master tai? |
|
| |||
| |||
| Tai daug mažesnis. Ir praleisti grupėje, atsiprašau, kad yra už 775. AM2 turėtų būti gerai be jo.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| gerai skamba! Pójdę ir pašalinti grupėje ir vieta mano užsakymą. Labai tau ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Asus M3A78-EM Motherboard Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 14, 2009 12:28 |
| ASUS M3a78-em pele usb Problema | pdljmpr | General Hardware Chat | 3 | Balandis 18, 2009 18:23 |
| Ar NVIDIA GeForce 8500 GT Darbas Asus M3A78 EM plokštė? | P5200 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | Kovas 18, 2009 20:10 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Byla Fanai | Ozzie82 | Cases & Power Supplies | 6 | 28 vasaris 2009 15:43 |
| Asus M3a78-em BIOS Cool & Quiet variantas Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 27 vasaris 2009 13:36 |
| Temos įrankiai | |
| |